Salonul Auto de la Geneva 2013

Honda Civic Tourer Concept anunţă versiunea de serie a break-ului compact japonez

Publicat Marti, 05.03.2013
de Mircea Meșter
Comenteaza 3
Honda Civic Tourer Concept anunţă versiunea de serie a break-ului compact japonez - Poza 1
Honda Civic Tourer Concept anunţă versiunea de serie a break-ului compact japonez - Poza 2
Honda Civic Tourer Concept anunţă versiunea de serie a break-ului compact japonez - Poza 2
Honda Civic Tourer Concept anunţă versiunea de serie a break-ului compact japonez - Poza 2
Honda Civic Tourer Concept anunţă versiunea de serie a break-ului compact japonez - Poza 2
Honda ar putea da lovitura pe piaţa break-urilor compacte prin viitorul Civic Tourer, care îşi va baza liniile pe conceptul de pre-producţie lansat astăzi la Geneva. Motivul: maşina arată fantastic.

Aşteptat de fanii vest-europeni Honda cu sufletul la gură, conceptul din care se va naşte viitorul Civic break şi-a făcut în sfârşit apariţia astăzi la Salonul de la Geneva. Denumit oficial Honda Civic Tourer Concept, modelul este de fapt o versiune pre-serie a viitoarei versiuni de familie construită pe baza lui Civic, modificările finale urmând să vizeze exclusiv câteva detalii.

Modelul de producţie care va vedea lumina zilei la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie va prelua atributele de bază ale celei de-a 11-a generaţii Civic hatchback şi va evolua în zona posterioară şi în profil, break-ul pregătit de Honda avân mari şanse să devină unul dintre cele mai frumoase astfel de modele de pe piaţă în momentul lansării. Caracterizat de linii curbe care "curg" în profil şi care se termină în partea posterioară într-un hayon dominat de stopurile care comunică printr-o bandă roşie din sticlă aflată la baza lunetei.

Urmareste Automarket
Evident, viitorul Honda Tourer va primi motorizările pe care le are deja Civic, implicit dieselul de 1.6 litri şi 120 CP lansat recent şi pe piaţa din România.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Echipa Automarket se află în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă prezintă live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.


Comentarii (3)

  • Superb!
    8 1
  • daca arata asa si versiunea de serie... parca e o speranta dupa ce vw ne-a scos pe toti la pensie cu designul lor megaconservator
    7 1
  • Nota 10 pentru design. Daca pana acum vreo 8-9 ani, majoritatea Hondelor aratau ca masini pentru persoane trecute de 40-50 de ani, in prezent arata extraordinar; este genul de design care iti inpira hi-tech japonez.
    Daca adaugi o fiabilitate de-a dreptul draconica din care rezulta costuri de intretinere mici (am in familie o Honda Accord) rezulta un castigator la nivel mondial. Nu la nivel european pentru ca europenii sunt prea nationalisti sa aleaga ceva care le satisface mai bine cerintele...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru