Primele imagini camuflate cu versiunea Mustang Mach 1: americanii pregătesc modificări de design și performanțe îmbunătățite

de Cornel Șocariciu
Marti, 02.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat câteva imagini camuflate cu viitorul Mustang Mach 1. Versiunea va fi prezentată până la finalul anului și va oferi atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri la nivelul comportamentului dinamic.

În 1969, Ford lansa în producție Mustang Mach 1, versiunea gândită pentru a umple golul dintre varianta GT și modelele semnate de Shelby.

"Mach 1 a fost văzut întotdeauna drept o punte între versiunile normale Mustang și cele Shelby. Originalul Mach 1 a reușit să iasă rapid în evidență datorită performanțelor și mulțumită modificărilor exterioare", a declarat Ted Ryan, manager patrimoniu în cadrul Ford Archives.

În 1971 Ford a integrat pe Mustang Mach 1 o suspensie utilizată în mod normal în competiții, caroseria a devenit și mai mare, iar gama de motorizări a fost diversificată. A doua generație Mustang Mach 1 a debutat în 1974 și a rămas în producție până în 1978. Ulterior, versiunea a dispărut din oferta Ford.

În 2003, constructorul american a reintrodus Mustang Mach1, însă varianta a fost produsă până în 2004.

Acum, oficialii Ford au publicat o serie de imagini camuflate cu noua variantă Mustang Mach 1. Fotografiile au fost realizate în timpul unor teste pe circuit, iar modelul va fi prezentat până la finalul anului curent.

Versiunea modernă a lui Mustang Mach 1 va avea la bază varianta GT și va miza atât pe modificări de design, cât și pe îmbunătățiri în dreptul performanțelor.

Constructorul american va oferi o serie de noutăți la nivelul suspensiilor, iar sub capotă se va afla motorul V8 de 5.0 litri.

Comentarii (1)

  • Una din cele mai frumoase masini de pe piata la ora asta. Absolut SU PER BA!

    Go go Ford!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru