Imagini noi cu viitorul Alfa Romeo Giulia SWB Zagato. Debut în 2023

de Tiberiu Safta
Luni, 19.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a publicat mai multe imagini oficiale noi cu viitorul Giulia SWB Zagato. Viitorul coupe italian, bazat pe sedanul Giulia, va avea un motor V6 bi-turbo și va fi prezentat în 2023.

Acum câteva zile, constructorul italian ne-a oferit prima imagine oficială cu viitorul Giulia SWB Zagato. Așa cum sugerează numele, noul model este derivat din sedanul Giulia și va avea o caroserie desenată de specialiștii de la Zagato, alături de un ampatament mai scurt. De aici rezultă și faptul că noul model va fi un coupe.

După ce ne-am făcut o primă idee despre noul model, Alfa Romeo a venit acum cu mai multe imagini noi, care scot la lumină formele lui Giulia SWB Zagato. Chiar dacă fotografiile rămân la nivel sugestiv, putem observa că viitorul model al mărcii italiene va avea o caroserie complet diferită față de sedanul Giulia.

În zona laterală din față se poate vedea o priză de aer, alături de sigla Quadrifoglio și de emblema carosierului Zagato. Tot aici vedem și capota care se deschide din spate și care ascunde un motor V6 bi-turbo de 2.9 litri. Deocamdată, Alfa Romeo nu a divulgat informații noi despre acesta, însă același propulsor dezvoltă 540 de cai putere pe modelul Giulia GTAm.

Nu în ultimul rând, avem o imagine și cu interiorul, unde putem vedea scaunele îmbrăcate în tapițerie neagră cu accente verzi și care sunt confecționate din fibră de carbon.

Noul Alfa Romeo Giulia SWB Zagato va fi dezvăluit oficial în prima jumătate a lui 2023. Cel mai probabil, lansarea va avea loc în martie.

via Alfa Romeo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru