Îmbunătățiri pentru BMW M135i xDrive: suspensie revizuită și culori exterioare noi

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 20.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul bavarez de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru vârful de gamă al Seriei 1. M135i xDrive a primit o suspensie recalibrată, sistem de evacuare revizuit și o paletă de culori exterioare noi.

În 2019, BMW Seria 1 a primit o nouă generație și, odată cu ea, a trecut la o configurație cu tracțiune față. Desigur, tracțiunea integrală rămâne opțională pentru unele versiuni și este oferită în standard alături de vârful de gamă M135i xDrive.

Sub capotă, modelul compact de performanță ascunde un propulsor de 2.0 litri, turbo, care dezvoltă 306 cai putere și 450 Nm cuplu. În aceste condiții, BMW M135i xDrive atinge 100 de km/h în 4.8 secunde și o viteză maximă limitată la 250 km/h.

SUSPENSIE REVIZUITĂ

Acum, constructorul bavarez de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru M135i xDrive, care ar trebui să îl facă mai manevrabil pe viraje. Valorile de cădere pentru roțile față au fost mărite, suspensia față a primit un nou suport hidraulic, suporturile pentru brațele de tracțiune și de control de pe puntea spate au fost reproiectate și ele, iar arcurile și amortizoarele au fost recalibrate.

BMW susține că rezultatul este "o îmbunătățire semnificativă a comportamentului la rulare în viraje, care are un efect benefic asupra direcției atunci când abilitățile sportive ale mașinii sunt puse la încercare."

Și sistemul de evacuare a fost ușor modificat, astfel că sunetul propulsorului cu patru cilindri este acum și mai accentuat.

Desigur, în habitaclu acesta este amplificat prin difuzoarele sistemului audio.

Versiunea M135i xDrive a primit și câteva nuanțe de caroserie noi, inclusiv unele din catalogul BMW Individual. Printre ele se numără culorile Galben M Sao Paolo (nemetalizat), Portocaliu Frozen și Gri Frozen Pure.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru