Jeep pregătește modelele Renegade și Compass cu versiuni plug-in hybrid: prezentare în 20 iulie

de Paul Cosma
Joi, 16.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a anunțat că modelele Renegade și Compass cu versiunile plug-in hybrid 4xe vor fi prezentate oficial în data de 20 iulie, în cadrul unei conferințe ce va fi transmisă online. Jeep a spus recent că vrea să devină “cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume.”

În 2018, Fiat Chrysler a anunțat investiții de 9 miliarde de euro în mașini electrice și hibride în următorii 5 ani, precum și renunțarea la unele motoare diesel în Europa până în 2021.

Printre noutățile pregătite de FCA se numără și primul Jeep Renegade cu versiune plug-in hybrid. Viitorul Renegade PHEV va fi produs la fabrica din Melfi (Italia).

Compass va avea, de asemenea, o versiune plug-in hybrid, iar Jeep anunță că ambele modele în varianta 4xe vor fi prezentate oficial în data de 20 iulie.

În același timp, Jeep lucrează la mai multe proiecte noi, printre care și modele electrice, ce vor fi prezentate în curând, după cum a declarat Christian Meunier, președintele constructorului. 

Pentru moment, modelele PHEV sunt considerate esențiale de către Jeep. Până în 2022, Jeep vrea să ofere versiuni electrice sau hibride pentru toate modelele din gamă.

Via Jeep

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Este exact ceea ce vă ziceam, deşi CEO anterior zicea că nu vrea electrificare, că nu îşi permite şi nu crede, era sincer măcar, Dumnezeu să îl ierte

    Noul CEO vrea şi şi face.

    Renault vorbe multe, fapte puţine, mai ales în epoca post Ghosn.

    Să nu consideraţi toate FIAT ca fiind ieftine, ci dimpotrivă.

    Bravo FCA, sau bravo STELLANTIS !
    1 0
  • Edikkk
    CEO anterior FCA....

    Noul CEO FCA vrea şi şi face....
    1 0
  • eu doar cu asta am ramas din tot articolul asta: "4xe"
    nu suna cool??? :))))

    ... yeah ... it's me :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru