Update: Lamborghini a publicat o imagine teaser care anunță o versiune nouă a hypercar-ului Sian: lansarea va avea loc în 8 iulie

de Cornel Șocariciu
Marti, 07.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini va prezenta un model nou în 8 iulie. Conform surselor apropiate companiei, italienii ar urma să lanseze versiunea roadster a hypercar-ului Sian.

Update: 7.07.2020

Lamborghini a publicat pe contul de Twitter o imagine teaser cu viitorul model programat pentru debut în 8 iulie. De această dată, fotografia publicată de constructorul din Sant'Agata Bolognese oferă un mic detaliu de caroserie care sugerează o versiune nouă a hypercar-ului Sian.

Știrea inițială: 06.07.2020

Lamborghini trece printr-o perioadă aglomerată. La finalul lunii trecute, italienii au publicat primele informații referitoare la noul hypercar SCV12. Modelul dedicat circuitului a fost dezvoltat de divizia Squadra Corse și va fi echipat cu cel mai puternic V12 aspirat natural din istoria companiei.

Acum, Lamborghini a publicat un teaser misterios prin intermediul căruia anunță lansarea unui model nou.

Prezentarea viitorului produs va avea loc în 8 iulie în cadrul unui eveniment online programat pentru ora 19:00, ora României.

Conform unor surse apropiate companiei, Lamborghini ar putea lansa versiunea roadster a hypercar-ului Sian.

Lamborghini Sian a fost prezentat în toamna anului trecut și este cel mai puternic model de serie dezvoltat până acum de italieni. Hypercar-ul este echipat cu motorul V12 de 6.5 litri și integrează și un sistem mild-hybrid la 48V. Sian oferă un total de 819 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 2.8 secunde.

Alte voci apropiate companiei sugerează debutul lui Urus plug-in hybrid, versiunea fiind programată pentru lansare în a doua parte a anului curent.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru