Mazda va prezenta noul MX-5 Superlight Concept la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 05.08.2009
Mazda va prezenta conceptul unui MX-5 ultra-usor la Salonul Auto de la Frankfurt. Producatorul japonez nu a anuntat daca va introduce vreodata acest model in productie.

Japonezii de la Mazda vor prezenta un concept bazat pe MX-5 la editia 2009 a Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul este o versiune cu masa redusa a lui MX-5, care beneficiaza de un design mai simplu. Conceptul MX-5 Superlight nu are parbriz si nici manere la portiere. Noul concept are toate premisele pentru a deveni cea mai pura forma a celui mai bine vandut roadster cu doua locuri din lume.

Sansele intrarii in productie a acestui model sunt extrem de slabe, dar posibilitatea exista, avand in vedere ca Mercedes a lansat supercarul SLR Stirling Moss. Desi supercarul de la Mercedes-Benz a fost produs intr-o forma lipsita de parbriz, Conceptul MX-5 Superlight are un statut diferit de modelul german. Oficialii Mazda au anuntat ca Mazda MX-5 Superlight Concept beneficiaza de o structura extrem de usoara si rezistenta, care ofera perfomante deosebite si un nivel scazut de emisii de carbon.

Via | Jalopnik

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    Parca au ramas fara idei designerii actuali.toate sunt la fel.
    0 2
  • vladimir
    toate sunt la fel de misto, daca e sa ne referim la cazul de fata, nu? Adica toate insemnand aceasta Mazda MX-5 si Mertul Sterling Moss. Sau vrei sa spui ca nu iti plac masinile astea doua?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru