Mercedes-Benz lansează ediția specială Clasa E Night Edition

de Tiberiu Safta
Marti, 03.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a lansat o nouă ediție specială pentru modelul Clasa E, numită Night Edition. Noul model este disponibil, momentan, în variantele Coupe și Cabrio, în timp ce variantele sedan și break vor primi ediția specială mai târziu. Această ediție se distinge prin accente exterioare și interioare negre și va fi disponibilă doar în Europa.

Constructorul german a prezentat o nouă ediție specială pentru Clasa E, numită Night Edition. Noua ediție se bazează pe linia de echipare AMG Line, alături de pachetul opțional Night Package și adaugă o serie de accente negre la exterior și la interior. Ediția specială Night Edition este disponibilă, în prima fază, pentru variantele Coupe și Cabrio ale Clasei E. Ulterior, noua ediție se va regăsi și la variantele sedan și T-Model.

Mai multe elemente ale caroseriei, precum grila, prizele de aer, ramele geamurilor laterale, oglinzile și, evident, jantele sunt vopsite într-un negru lucios. De asemenea, există și câteva embleme exclusive cu inscripția Night Edition amplasate pe aripile față și vopsite în negru. Eleronul spate și terminațiile evacuării sunt, de asemenea, vopsite în negru.

La interior avem scaune îmbrăcate în piele Artico neagră. Același material se găsește și la planșa de bord, iar, opțional, sunt disponibile materiale din piele naturală, piele Nappa sau Alcantara.

Plafonul interior este vopsit în negru, iar habitaclul este completat cu finisaje din aluminiu și lemn vopsit în negru, în zona consolei centrale.

Acolo găsim încă o emblemă exclusivă Night Edition, iar inscripția se regăsește și la covoare. Alte dotări includ pragurile ușilor iluminate și scaune față încălzite.

Noua ediție specială Night Edition este disponibilă doar în Europa. În funcție de varianta de caroserie și motorizări, prețul noului pachet este cuprins între 5295 și 9222 de euro pe piața din Germania. Modelele Night Edition în variantele sedan și break vor fi disponibile din 17 mai, iar în iulie își vor face apariția în showroom-uri.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru