Ministrul Transporturilor: 40 de km din Drumul Expres Craiova-Pitești, deschiși circulației în primul semestru din 2022

de Alexandru Monenciu, Foto: Depositphotos.com
Vineri, 17.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, primii 40 de kilometri din Drumul Expres Craiova - Pitești vor fi deschiși circulației în primul semestru din 2022.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și premierul Nicolae Ciucă au vizitat șantierul Drumului Expres DX Craiova - Pitești - Tronsonul 3.

În urma acestei inspecții, Grindeanu s-a arătat nemulțumit de cum avansează lucrările pe tronsonul 1. Totodată, ministrul de resort a precizat că primii 40 de kilometri din Drumul Expres Craiova - Pitești vor fi deschiși circulației în primul semestru din 2022.

"[...] Pe tronsoanele 2 și 3 lucrările sunt în grafic. Lotul 4 este în proiectare. Anul viitor, în primul semestru, se deschid primii 40 de kilometri, care vor scoate în sfârșit traficul de tranzit din orașele Balș și Slatina," anunță Grindeanu.

În ceea ce privește lotul 1, ministrul i-a transmis constructorului că "trebuie să se apuce de treabă, nu fac muncă patriotică. Sunt contracte pe bani, și nu puțini," a mai spus el.

via Profit.ro

Comentarii (3)

  • Se vede ca drula nu mai e la transporturi
    7 7
  • Ne auzim pe subiectul asta in Q4 2025
    4 1
  • @UnAlex - pe tronsonul 2 chiar se lucreaza bine, mare parte e deja asfaltat si sunt portiuni unde s-au desenat marcajele. Parerea mea este ca pana in vara se va deschide.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru