Noul ID.5 apare într-un teaser publicat de Volkswagen. Varianta coupe a lui ID.4 va avea și versiune GTX

de Alexandru Monenciu
Joi, 29.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un teaser pentru noul ID.5, varianta coupe a lui ID.4. Totodată, constructorul german de automobile a confirmat că acesta va fi disponibil și într-o versiune GTX.

Volkswagen ID.4 tocmai a primit o versiune sportivă, denumită ID.4 GTX. În cadrul evenimentului de lansare, care a avut loc în hangarul unui aeroport din Berlin, constructorul din Wolfsburg a dezvăluit pentru câteva momente și viitorul ID.5 (începând cu minutul 19:50 în clipul video de mai jos).

Pe scurt, un ID.4 cu plafon plonjat și alură de coupe, noul ID.5 este dezvoltat tot pe platforma MEB și urmează să debuteze, cel mai probabil, în toamna acestui an.

Cu această ocazie, Volkswagen a confirmat că ID.5 va putea fi comandat, la fel ca și ID.4, într-o versiune sport GTX. Acesta va prelua și sistemul de propulsie format din două motoare electrice, care dezvoltă împreună 299 de cai putere.

Cele două modele par aproape identice, din punct de vedere estetic, cu excepția plafonului de care vorbeam mai sus.

via Volkswagen

Comentarii (3)

  • Ionica plin de frica
    299 cai putere ma racaie pe teasta exact ca reclamele alea cu 99% dintre virusi. Sau 99% dentisti recomanda(cu toate ca pe mine ma intereseaza parerea celor 1%,de ce nu...). La magazin daca vad 99 de bani,imi cer restul la un leu doar asa de carnat. Cati cai are bo$$ulica rabla ta? 299,fratiorul meu,lua-mi-ai calu' n brate,ala lipsa din aia 300.
    6 4
  • @Ionica - ce nu iti place, o sa vezi peste 2 ani ca o sa fie de 301 cai sa iti arate cum au mai upgradat ei caruta si nimeni nu are electrocasnice ca ei
    7 3
  • se vad originile naziste ale marcii, blietzkrieg, ID3,4 si acum 5. N-au ei toate cartile-n mana dar reusesc sa nauceasca.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru