Prima imagine din interiorul noului Mercedes EQA: electrica va debuta în 20 ianuarie

de Paul Cosma
Duminica, 17.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunțat că noul SUV electric EQA va fi prezentat în data de 20 ianuarie, în cadrul unui eveniment online. Pentru moment, nemții oferă un teaser cu interiorul noului model și câteva detalii tehnice.

Noul Mercedes-Benz EQA va fi prezentat în 20 ianuarie 2021, iar oficialii companiei au anunțat că producția SUV-ului a început deja la uzina din Rastatt. Versiunea dedicată pieței din China va fi produsă începând cu prima parte a anului 2021 în uzina BBAC din Beijing.

Deocamdată, Mercedes oferă un teaser cu interiorul viitorului SUV electric și câteva detalii tehnice. Astfel, aflăm că noul EQA va oferi 190 CP în versiunea de lansare EQA 250, cu un consum de 15.7 kWh/ 100 km. 

Ulterior, nemții vor lansa și versiuni mai puternice, de până la 270 CP, precum și opțiunea de tracțiune integrală.

Prototipul EQA prezentat în 2017 era echipat cu două motoare electrice care dezvoltau 272 CP și 500 Nm, iar bateria cu capacitate de 60 kWh asigura o autonomie de până la 400 de kilometri. 

Mercedes subliniază că toate informațiile despre noul SUV electric EQA vor fi prezentate în cadrul evenimentului din 20 ianuarie.

În 2021, fanii modelelor electrice vor face cunoștință și cu noile EQB, EQE și EQS.

Via Mercedes

Comentarii (1)

  • Marius
    Sa vedem de aceasta masina de partari se lauda cu multi cai putere, era odata un sofer care avea multi cai putere la masina lui dar avea o problema el in fiecare seara facea liniute cu un avion si in mintea lui atat cat o fi avut el credea ca intro zi o sa-l depaseasca, aceasta este povestea porcului sau mai modern a prostului.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru