Dacia deschide comenzile pentru ediția limitată Duster Mat Edition

de Alexandru Monenciu
Marti, 31.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul de la Mioveni anunță deschiderea comenzilor pentru prima ediție de colecție a modelului Duster. Denumită Mat Edition, aceasta a debutat în luna octombrie, la Paris. Doar 70 de exemplare vor fi disponibile în România.

În luna octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, Dacia a lansat un model special. Este vorba despre Duster Mat Edition, prima ediție de colecție a modelului Duster.

Acum, constructorul de la Mioveni anunță deschiderea comenzilor în România. La noi în țară vor fi disponibile doar 70 de exemplare, acestea putând fi comandat exclusiv online.

Dacia Duster Mat Edition este finisată în culoarea exterioară Gri Comet, iar jantele de 17 inch, antena și capacele oglinzilor exterioare sunt vopsite în negru lucios.

Lista de dotări este una generoasă și include, printre altele, sistem de climatizare automată, Media Nav cu display tactil de 8 inch, compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto și cameră video multi-view.

Sub capotă, ediția limitată ascunde motorul TCe de 150 CP, cuplat la o transmisie automată EDC, cu dublu ambreiaj.

via Dacia

Comentarii (3)

  • Nimic special. Doar faptul că este vopsea mată. Culoarea există în configurator, la fel ca și motorul, cutia și dotările.
    8 5
  • Mai bine ar prezenta noua generație.
    7 3
  • Pentru o vopsea și câteva brizbrizuri trebuie 9 luni ? Cei care și-o doresc acuma s-ar putea să uite până în octombrie. Prin dotările propuse Renault se pare că a trecut un prag psihologic de marcă ieftină pentru Dacia (care nu mi se mai pare chiar ieftină). Nu am înțeles dacă e 4x4. Oricum îi doresc succes.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru