Prima imagine a noului Volkswagen Polo facelift anunță o digitalizare extinsă

de Bogdan Mirică
Luni, 19.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen Polo se pregătește de un binemeritat facelift, anunțat pentru data de 22 aprilie. Modelul german trădează o parte din modificările estetice cu un teaser oficial.

Volkswagen Polo este unul dintre cele mai populare modele ale germanilor, nu doar în Europa, ci și la nivel mondial. Lansat pentru prima dată în urmă cu 45 de ani, Volkswagen Polo a reușit să atragă un număr impresionant de clienți: 18 milioane.

Actuala generație se află pe piață de ceva timp, așa că avea nevoie de un aer proaspăt. Prin urmare, un binemeritat facelift urmează a fi prezentat în data de 22 aprilie.

Pentru a anunța acest eveniment, Volkswagen a publicat și o imagine teaser cu farurile viitorului Polo. Se observă o nouă semnătură luminoasă LED pentru rularea pe timp de zi și o bandă LED care unește blocurile optice față, trecând pe sub logo. Bineînțeles, este vorba despre noul logo Volkswagen. Grila a fost și ea ușor revizuită.

Potrivit comunicatului emis astăzi, noul Polo va oferi tehnologii noi și va deveni mult mai digitalizat. Cel mai probabil, numărul butoanelor de la interior se va reduce dramatic, așa cum s-a întâmplat și pe alte modele.

Nu în ultimul rând, Volkswagen ne anunță că mașina va fi mereu conectată.

Comentarii (2)

  • O mașină care se vinde slab chiar și în clasa lui. În special pentru un producător ca VW. În ultimele luni era undeva pe locul 6 în clasa lui unde Clio și 208 se vând mai bine. Nu știu exact cum stă la vânzări anuale, dar nu cred că e în top 2.
    13 2
  • Am sperat ca VW va asculta de critici si va renunta la atatea display-uri, macar clima si butonul de start stop sa ramana cu butoane, cum am vazut ca face Audi mai nou la unele modele, dar se pare ca nu, ei ii dau inainte cu aceleasi greseli.
    13 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru