Teaser foto cu viitorul Maserati Ghibli Hybrid: primul plug-in hybrid al constructorului italian va fi prezentat în 16 iulie

de Cornel Șocariciu
Joi, 09.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a amânat cu încă o zi lansarea lui Ghibli Hybrid. Primul plug-in hybrid al companiei va fi prezentat în 16 iulie, iar surse apropiate companiei spun că sistemul de propulsie cu încărcare la priză va livra circa 330 de cai putere.

Anul acesta va fi unul aglomerat pentru Maserati. Italienii vor lansa noul supercar MC20 (Maserati Corse 2020), dar și versiuni îmbunătățite pentru Levante, Quattroporte și Ghibli.

De asemenea, viitorul Ghibli facelift va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid. Modelul va fi comercializat sub numele Ghibli Hybrid, iar prezentarea oficială va avea loc în 16 iulie.

Inițial, evenimentul dedicat lansării lui Ghibli Hybrid a fost programat pentru luna aprilie în cadrul Salonului Auto de la Beijing, însă producătorul italian a anulat prezentarea din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Mai mult decât atât, în luna iunie, Maserati a anunțat debutul lui Ghibli Hybrid în 15 iulie, însă italienii au amânat cu încă o zi evenimentul de lansare. Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, italienii au publicat și o imagine teaser cu viitorul PHEV

Conform primelor rapoarte, viitorul Ghibli facelift va avea o grilă frontală nouă, o capotă restilizată și faruri modificate.

De asemenea, designerii pregătesc spoilere noi și stopuri cu o semnătură luminoasă modificată. Interiorul va "suferi" și el mici transformări, modelul italienilor urmând să fie echipat cu cea mai nouă versiune a sistemului Uconnect, dar și cu un instrumentar de bord îmbunătățit. Iar toate aceste elemente vor fi disponibile și pe versiunea plug-in hybrid.

Alături de versiunea PHEV, viitorul Maserati Ghibli facelift ar urma să fie echipat și cu motorizări cu sisteme mild-hybrid. În ceea ce privește versiunea Ghibli Hybrid, voci apropiate companiei sugerează un motor pe benzină de 2.0 litri și un motor electric. În total, sistemul PHEV ar urma să livreze circa 330 de cai putere.

Conform reprezentanților Maserati, producția noului Ghibli Hybrid va demara până la finalul anului curent.

Via | Maserati | Motor1

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    hibrigly era cred un nume mai bun ca ghibli hybrid, nu lung ca asteptarea celor 13 fani maserati inca in viata.
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru