Primăria Capitalei anunță epuizarea a două treimi dintre voucherele din programul “Rabla” pentru București: termenul limită de folosire, prelungit cu două luni

de Paul Cosma
Marti, 20.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primăria Capitalei anunţă că, până în prezent, au fost epuizate aproximativ două treimi dintre voucherele din programul “Rabla” pentru București. Peste 4.000 de oameni au primit un ecovoucher din partea primăriei, iar termenul limită de utilizare a acestora - 30 septembrie - va fi prelungit cu două luni.

Primăria din București a livrat în iunie ecovouchere către toți cei 4.193 de beneficiari ai programului “Rabla” din Capitală, potrivit unui anunț al instituției.

Astfel, fiecare beneficiar a primit tichete în valoare de 9.000 de lei, valoarea însumată fiind de circa 37 de milioane de lei. Beneficiarii pot utiliza fie carnetul integral, fie parţial sau câte o filă individual, în vederea achiziţionării exclusive de autoturisme noi Euro 6, non-diesel, hibride sau electrice.

Primarul Gabriela Firea susține că termenul limită în care pot fi folosite aceste vouchere – 30 septembrie – va fi prelungi cu încă două luni. În plus, primarul analizează posibilitatea unei a doua etape a programului datorită interesului ridicat pentru vouchere.

Via News.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru