Procedurile pentru programele Rabla și Rabla Plus vor fi simplificate: dosarele vor fi transmise doar prin internet din 24 iulie

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Luni, 13.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Administrația Fondului de Mediu a anunțat că dosarele pentru înscrierea în programele Rabla și Rabla Plus vor fi depuse doar prin internet începând din 24 iulie.

La începutul lunii aprilie, Administrația Fondului de Mediu (AFM) a decis să adopte o serie de măsuri prin care toate documentele necesare pentru accesarea programelor Rabla Clasic și Rabla Plus să se depună prin internet, în contextul restricțiilor de circulație.

Ulterior, după eliminarea restricțiilor, s-a revenit la procedurile anterioare, însă AFM a anunțat că va adopta o nouă procedură.

Astfel, începând din 24 iulie, dosarele de validare depuse de producători și dealeri, precum și dosarele de acceptate depuse de persoanele juridice se vor transmite exclusiv prin internet.

"Având în vedere perioada pe care o traversăm, ne-am dorit simplificarea procesului de validare a producătorilor și de înscriere pentru programele Rabla Clasic și Rabla Plus. Fac precizarea că dosarele vor fi trimise exclusiv prin intermediul poștei electronice numai începând cu data de 24 iulie 2020", a precizat preşedintele AFM, Andreea Kohalmi – Szabo.

De asemenea, în cazul dosarelor respinse, documentele necesare pentru completarea dosarului vor fi transmise tot prin internet, iar aceasta măsură se va aplica și în cazul contestațiilor.

În cazul producătorilor, cererea de decontare se va semna prin utilizarea unei semnături electronice calificate.

Via AFM

Comentarii (3)

  • Bla,bla,bla. Stiu pe cineva care a adus o copie color dupa buletin si nu i-au primit-o,a trebuit sa faca copie alb negru dupa aia color ca sa ii fie acceptata,nu glumesc.Ce nume are presedintele afm,in toate ministerele doar straini,de la presedinte si prim sinistru pana la astia mai.mici.
    4 1
  • pai da
    A mers si doar on-line pana azi... Eu am trimis documentele la dealer doar on-line, nu m-am dus cu documentele in original (bine cu promisiunea ca o sa le duc totusi in original anul asta..). Spre info, si politia a facut radierea cu depunere de documete on-line..
    3 0
  • @Tatraurs... S-o fi gândit sa nu încurce fotocopiate cu originalul... ne poți spune mai exact unde... sa știm ...sa mergem pregătiți...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru