Renault Austral, cu un pas mai aproape de lansare. Va fi oferit numai cu motoare hibrid pe benzină

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 05.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault anunță că viitorul SUV compact Austral a intrat în ultimele faze de dezvoltare. Cu această ocazie, constructorul francez de automobile a dezvăluit că gama de motorizări va fi compusă exclusiv din unități hibrid pe benzină.

În încercarea sa de a recâștiga segmentul C, Renault va lansa în primăvara acestui an un nou SUV compact. Numele său este Austral și va înlocui în gamă actualul Kadjar.

Noul Austral va avea o lungime de 4.51 metri și va putea găzdui până la 5 pasageri. Acum, constructorul din Hexagon ne anunță că a intrat în fazele finale de dezvoltare.

O flotă de aproximativ 100 de vehicule, conduse de 900 de șoferi, va parcurge în următoarea perioadă 2 milioane de kilometri: 600.000 de kilometri pe drum deschis și restul pe circuit.

În timpul acestor teste, inginerii vor monitoriza cu atenție setările noii platforme CMF-CD3, sistemele de asistență la condus, izolarea fonică și confortul suspensiei, printre altele.

Cu această ocazie, Renault a dezvăluit și că noul Austral va fi echipat numai cu motoare hibrid pe benzină, cu puteri de până la 200 CP. Gama va include un agregat E-Tech Hybrid e ultimă generație, o unitate 1.3 TCe cu sistem micro-hibrid la 12V și un propulsor nou 1.2 TCe cu sistem micro-hibrid la 48V.

via Renault

Comentarii (1)

  • nu puteau sa i zica noul Kadjar?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru