Caterham

Miercuri, 12 Iulie 2023 | Concepte

Conceptul Caterham Project V anunță o electrică sport cu 400 km autonomie

Caterham a publicat primele imagini cu noul concept Project V. Acesta anunță un model electric, coupe, care ar putea debuta pe piață fie la finalul anului 2025, fie la început de 2026.
Marti, 11 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Conceptele electrice Caterham Project V și EV Seven, debut la Festivalul Vitezei de la Goodwood

Caterham a anunțat că ambele concepte cu zero emisii Project V și EV Seven vor fi expuse în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood. Evenimentul începe în data de 13 iulie.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Modele noi

Caterham prezintă noul Seven 420 Cup: 210 CP și, în premieră, transmisie secvențială

Constructorul britanic de automobile prezintă noul Seven 420 Cup: o mașină dezvoltată pentru circuit, dar care poate fi condusă pe drumurile publice. Aceasta va debuta cu ocazia ediției din acest an a Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Miercuri, 21 Iunie 2017 | General

Motorul Anului 2017: Ferrari câștigă titlul pentru al doilea an consecutiv. Craioveanul Ford 1.0 EcoBoost își adjudecă pentru a șasea oară categoria "Sub un litru"

Ferrari a reușit să câștige, pentru al doilea an consecutiv, premiul "Motorul Anului". Ford își păstrează supremația în segmentul sub un litru, în timp ce Alfa Romeo se strecoară pe podiumul dedicat celui mai bun motor nou.
Sambata, 29 Noiembrie 2014 | Modele noi

Caterham va lansa trei modele noi bazate pe actualul roadster Seven

Producătorul britanic Caterham vrea să își diversifice gama de versiuni a roadsterului Seven prin introducerea a trei noi variante ce vor fi lansate anul viitor.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

BMW Seria 3 facelift va avea o versiune hibrid cu un consum care ajunge la doar 2 litri/100 de kilometri

BMW a dezvăluit un prototip al viitorului Seria 3 facelift hibrid, alimentat la priză. Versiunea cu emisii reduse va putea oferi o autonomie electrică generoasă și un consum mediu extrem de redus.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Modele noi

Zenos, producătorul de supercar-uri înfiinţat de fostul şef al Caterham, a lansat un nou model: E10 S

Ansar Ali, fostul şef al Caterham, a înfiinţat propria sa marcă auto şi a prezentat cel de-al doilea model al acesteia, Zenos E10 S. Acesta este echipat cu un motor Ford EcoBoost de 2.0 litri şi poate fi condus pe drumurile publice.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Renault deţine acum pachetul complet de acţiuni al joint-venture-ului Alpine şi va lansa un model de serie în 2016

Grupul Renault a anunţat că a achiziţionat şi pachetul de acţiuni al celor de la Caterham din joint-venture-ul pe care l-au format împreună. Marca din Paris deţine acum toate acţiunile Société des Automobiles Alpine Caterham.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Modele noi

Caterham şi Alpine vor lansa un model în 2016

Fructul colaborării dintre Alpine şi Caterham, modelul C120, va fi lansat în 2016, informează englezii de la Autocar. Acesta va dezvolta aproximativ 300 CP, spune sursa din cadrul mărcii.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Modele noi

Caterham vrea să îşi extindă gama cu un SUV şi un subcompact

Caterham plănuieşte să îşi extindă activitatea şi gama de modele. Britanicii vor să lanseze un SUV şi un model subcompact, ambele capabile să păstreze caracterul sportiv al modelului Seven.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Caterham Seven 165 - conceptul unei versiuni entry-level de 80 de cai vine la Frankfurt

Caterham va expune la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul Seven 165, responsabil cu anticiparea unei versiuni entry-level ce va oferi doar 80 de cai putere.
Miercuri, 07 August 2013 | Modele noi

Caterham introduce un motor Suzuki pe viitorul său entry-level

Englezii de la Caterham vor folosi un motor Suzuki de 660 centimetri cubi pentru viitorul lor model entry-level. Modelul va costa în jur de 19.700 euro în Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Iulie 2013 | Modele noi

Caterham 620R - cel mai puternic model al mărcii britanice va fi prezentat la Goodwood Festival of Speed

Caterham va prezenta la Goodwood Festival of Speed cel mai puternic model din gamă, bazat pe şasiul legendarului Lotus Seven: noul 620R de 311 CP.
Luni, 08 Iulie 2013 | Modele noi

Caterham va dezvolta un SUV şi un model de oraş pe platforme Renault

Asia este tărâmul făgăduinţei în lumea auto actuală. iar Caterham vrea să profite de explozia asiatică dezvoltând un SUV şi un model de segment B destinate mai ales pieţelor de pe acest continent.
Luni, 10 Iunie 2013 | Modele noi

Carlos Tavares: "Laguna are nevoie de mai multă emoţie"

Carlos Tavares, COO-ul Renault, spune că noua generaţie a lui Laguna va trebui să ofere mai multă emoţie şi mai mult caracter, fără să devină un model ciudat.
Vineri, 31 Mai 2013 | Modele noi

Caterham pregăteşte o versiune mai ieftină a lui Seven

Caterham Seven, roadsterul britanic destinat celor care vor să simtă puritatea la volan, va primi şi o versiune mai accesibilă, care va costa mai puţin de 20.000 de euro, anunţă Autocar.
Vineri, 28 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault: ”Viitorul Alpine nu va fi mai extrem decât Mazda MX-5”

Șeful de marketing Renault a dat câteva detalii despre viitorul Alpine, model ce va fi renăscut cu ajutorul celor de la Caterham. Potrivit acestuia, roadsterul nu va fi mai extrem decât Mazda MX-5.
Joi, 06 Decembrie 2012 | Modele noi

Şeful Caterham: ”În viitor nu vrem să construim doar maşini sport”

Parteneriatul încheiat cu Renault îi va ajuta pe cei de la Caterham să îşi lărgească gama. Filosofia bazată exclusiv pe modele sport cu două locuri va fi abandonată în favoarea uneia care vizează o gamă largă de produse.
Luni, 09 Mai 2011 | Modele noi

Caterham promite mai multe modele în viitorul apropiat

Tony Fernandes, noul deţinător al constructorului britanic Caterham, promite o extindere considerabilă a gamei, în viitorul apropiat. Principalul exponent va rămâne însă tot Seven.
Miercuri, 27 Aprilie 2011 | Modele noi

Caterham Seven, ediţie aniversară pentru Team Lotus

Caterham va produce 25 de exemplare ale modelului Seven, vopsite în culorile echipei de Formula 1 Team Lotus, proaspătul patron al britanicilor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru