Chery

Luni, 24 Septembrie 2018 | General

Chinezii de la Chery au deschis un centru de design și dezvoltare în apropiere de Frankfurt: în 2020, constructorul asiatic lansează un SUV electric dedicat europenilor

Producătorul Chery a deschis un centru de design și dezvoltare în apropiere de Frankfurt. Chinezii vor să înțeleagă publicul din Europa și să nu repete greșelile făcute atunci când au lansat Qoros. Noul brand prezentat anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt se numește Exeed, iar primul model de serie vine în 2020.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la Chery atacă piața europeană: “Vrem să aducem mașini electrice sau hibride în Europa până în 2020”

Producătorul auto chinez Chery vrea să aducă pe piața europeană o serie de modele electrice sau hibride undeva în intervalul 2019-2020.
Sambata, 04 Mai 2013 | Premii auto

Qoros 3 a primit premiul pentru cel mai frumos automobil din China

Qoros3 a primit primul său premiu de design. În cadrul Salonului Auto de la Shanghai a fost desemnată drept cea mai frumosă mașină din China.
Marti, 26 Februarie 2013 | Industrie

Chery are un nou designer şef venit de la Porsche

Chinezii de la Chery au un nou designer şef, în persoana lui Hakan Saracoglu. Designerul de 47 de ani a lucrat în echipele de design de la Ford of Europe şi de la Porsche, unde şi-a adus contribuţia la proiectele Focus, Mondeo, Boxster, Cayman şi 918 Spyder.
Joi, 20 Decembrie 2012 | GENEVA 2013

Chinezii de la Qoros vor lansa în Europa un SUV compact cu 5 stele EuroNCAP

Constructorul chinez Qoros, divizia premium a celor de la Chery, va lansa în Europa un SUV compact capabil să obţină 5 stele EuroNCAP.
Vineri, 23 Martie 2012 | Industrie

Jaguar şi Land Rover dau mâna cu Chery pentru a cuceri piaţa chineză

Jagur-Land Rover şi Chery au anunţat încheierea unui parteneriat care vizează comercializarea modelelor britanice pe piaţa din China.
Luni, 16 August 2010 | General

Constructorii chinezi ar putea lipsi de la Salonul Auto de la Paris

Deşi caută cu perseverenţă o pătrundere în forţă pe piaţa din Europa, constructorii chinezi ar putea să boicoteze Salonul Auto de la Paris, din această toamnă.
Miercuri, 21 Iulie 2010 | Intern

Primele modele ale chinezilor de la Chery vin în România

Primele modele Chery care vor rula în România vor fi testate pentru câteva luni de compania de închirieri auto Sixt. Această mişcare prefaţează şlansarea oficială a mărcii din China în ţara noastră.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | General

Lionel Messi este imaginea chinezilor de la Chery in Europa

Nu e gluma de 1 aprilie. Chery a anuntat astazi ca Lionel Messi a devenit abasadorul brandului din China, cel mai bun fotbalist al lumii urmand sa promoveze gama premium Riich.
Marti, 09 Februarie 2010 | Industrie

Chery va lansa 17 modele noi in 2010

Anul 2010 va fi cel mai intens an de la fondarea producatorului chinez Chery, deoarece acestia vor sa lanseze 17 modele in urmatoarele 10 luni.
Luni, 11 Ianuarie 2010 | Intern

Chinezii de la Chery amana debutul pe piata din Romania pentru septembrie

Debutul chinezilor de la Chery pe piata din Romania a fost amanat in asteptarea omologarii motorizarilor Euro 5 pentru vanzarea in spatiul Uniunii Europene.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Intern

Producatorul chinez Chery vine in Romania!

Marca Chery va fi reprezentata in Romania de un importator israelian, tara noastra fiind prima din Europa care va comercializa modelele producatorului chinez.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Noiembrie 2009 | Motorsport

OFICIAL: Chinezii de la Chery si Great Wall participa la Dakar 2010!

Zvonul conform caruia chinezii de la Chery si Great Wall isi vor face propriile echipe pentru Raliul Dakar s-a adeverit, acestia fiind gata de startul din ianuarie 2010 al competitiei.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru