Fiat

Miercuri, 06 Martie | Modele noi

Ediția limitată Fiat 500 Tributo Trepiuno: nuanță exterioară specială și interior bicolor

Fiat prezintă o nouă ediție limitată pentru modelul 500. Denumită 500 Tributo Trepiuno, aceasta este un omagiu adus conceptului care a stat la baza versiunii moderne a celebrului model italian.
Marti, 05 Decembrie 2023 | Industrie

Viitoarea generație Fiat Panda va fi produsă în Serbia

Potrivit celor mai recente informații, viitoarea generație Fiat Panda va fi produsă în Serbia. Anunțul a fost făcut chiar de președintele acestei țări, după o întrevedere cu prim ministrul italian.
Marti, 12 Septembrie 2023 | Industrie

Noul Fiat 600 electric a intrat în producție

Constructorul italian de automobile anunță că noul model 600e, cu zero emisii, a intrat în producția de serie la uzina din Tychy. Primul exemplar a părăsit deja linia de asamblare.
Joi, 03 August 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Fiat Panda electric, un model accesibil? Ar putea costa sub 25.000 de euro

Potrivit celor mai recente informații, versiunea electrică a viitorului Fiat Panda ar urma să coste mai puțin de 25.000 de euro. Debutul este programat pentru anul viitor.
Luni, 31 Iulie 2023 | Economic

Fiat este pe val. Cea mai vândută marcă din grupul Stellantis, în prima jumătate a anului

Fiat a fost cea mai vândută marcă din grupul Stellantis, în primele șase luni ale anului. În total, italienii au comercializat 645.000 de mașini la nivel global, cu 10% mai multe decât în aceeași perioadă din 2022.
Luni, 12 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Noi imagini cu viitorul Fiat 600. Renaște sub forma unui SUV electric

Viitorul Fiat 600e, adică pur electric, apare într-un clip de prezentare postat chiar de producătorul italian. Potrivit zvonurilor, acesta va debuta la începutul lunii iulie și va fi înfrățit cu Jeep Avenger.
Miercuri, 31 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Fiat Topolino revine ca un cvadriciclu electric. Frate cu Citroen Ami

Fiat a readus în lumina reflectoarelor legendarul Topolino. Noua iterație este un cvadriciclu electric, frate cu Citroen Ami și Opel Rocks-e.
Joi, 25 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini neoficiale cu viitorul Fiat 600 electric

Viitorul Fiat 600, în versiune pur electrică, a fost surprins, complet necamuflat, în timpul filmării unui clip de promovare. Modelul italian va fi disponibil și cu motorizări convenționale.
Joi, 18 Mai 2023 | Industrie

Renaște Fiat 600: modelul italian se va transforma într-un SUV electric

Potrivit celor mai recente informații, Fiat pregătește revenirea modelului 600. Acesta va renaște sub forma unui SUV compact care va avea, inclusiv, o versiune electrică.
Luni, 27 Februarie 2023 | Industrie

Fiat depășește Peugeot în familia Stellantis. Este cea mai vândută marcă din portofoliu în 2022

În 2022, Fiat a fost cea mai vândută marcă din portofoliul Stellantis. Constructorul italian a livrat peste 1.2 milioane de mașini anul trecut, majoritatea ajungând în Europa și America de Sud.
Joi, 23 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Șeful Stellantis: Fiat va lansa 2 modele electrice noi în 2023

Potrivit șefului Stellantis, Carlos Tavarez, Fiat ar urma să prezinte două modele noi, ambele cu zero emisii, în 2023. Oficialul nu a spus despre ce modele este vorba.
Luni, 28 Noiembrie 2022 | Industrie

Fiat Multipla ar putea renaște sub forma unui crossover cu zero emisii

Potrivit celor mai recente informații, constructorul italian de automobile ar putea reînvia câteva nume sonore, inclusiv modelul 600 și Multipla. Acesta din urmă ar urma să fie transformat într-un crossover cu zero emisii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noul Abarth 500e, hot hatch pur electric, debutează cu 155 de cai putere

Brand-ul de performanță al italienilor de la Fiat prezintă noul hot hatch cu zero emisii Abarth 500e. Echipat cu un singur motor electric, acesta oferă 155 de cai putere.
Joi, 04 August 2022 | Modele noi

Acesta este noul Fiat Fastback. Un SUV coupe pentru Brazilia

Fiat a publicat primele imagini cu noul Fastback. Vorbim despre un SUV coupe care va fi comercializat exclusiv pe piața din Brazilia.
Joi, 04 August 2022 | Economic

Vânzări electrice, în Europa, în prima jumătate a anului: Stellantis în fața Tesla

Stellantis a vândut mai multe mașini electrice decât Tesla în prima jumătate a anului, în Europa. În top, cel mai nou grup din industrie s-a clasat pe locul 2, în spatele Volkswagen.
Luni, 25 Iulie 2022 | Tuning

Fiat 500C "Sail by Irmscher": 200 de exemplare modificate de compania germană

Compania germană de tuning, Irmscher, și-a pus semnătura pe o ediție limitată a modelului Fiat 500C. Vor fi produse doar 200 de exemplare.
Vineri, 22 Iulie 2022 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul SUV coupe Fiat. Pentru piața din Brazilia

Fiat a publicat o imagine teaser cu un viitor SUV coupe dezvoltat pentru piața din Brazilia. Nu este, însă, exclus ca acest model să fie disponibil ulterior și în alte țări.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Modele noi

Fiat anunță ediția specială Dolcevita pentru modelele 500 și 500X

Constructorul italian de automobile anunță ediția specială Dolcevita pentru modelele 500 și 500X, acesta din urmă fiind echipat cu o motorizare micro-hibrid. Ediția poate fi comandată numai alături de variantele cu plafon retractabil.
Sambata, 09 Aprilie 2022 | Modele noi

Fiat Topolino revine: ar putea fi un cvadriciclu electric, frate cu Citroen Ami

Potrivit celor mai recente informații, Fiat ar urma să lanseze un cvadricilu, geamăn cu Citroen Ami și Opel Rocks-e. Mai mult, acesta ar putea fi denumit Topolino.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Modele noi

Ediția limitată Abarth 595 Spa-Francorchamps: 150 de exemplare disponibile doar în Belgia

Abarth a publicat primele imagini și informații despre ediția limitată 595 Spa-Francorchamps. Un omagiu adus legendarului circuit, aceasta va fi replicată în doar 150 de exemplare, disponibile exclusiv în Belgia.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru