Fisker

Vineri, 11 August 2023 | Masini electrice si hibride

Decapotabila electrică Fisker Ronin: 1.000 CP și 900 km autonomie

Fisker a publicat o serie de informații noi despre decapotabila electrică Ronin. Aceasta va fi replicată în doar 999 de exemplare, va oferi 1.000 de cai putere și o autonomie de până la 900 de kilometri.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Industrie

SUV-ul electric Fisker Ocean a intrat în producție la uzina din Austria

Fisker anunță intrarea în producție a SUV-ului electric Ocean. Acesta va fi asamblat la uzina Magna Steyr din Graz, Austria.
Marti, 03 Mai 2022 | Modele noi

Continuă testele cu noul SUV electric Fisker Ocean. Va fi produs în Austria

Henrik Fisker continuă testele cu noul SUV electric Ocean. Acesta va fi disponibil în Europa, iar producția este programată să înceapă în luna noiembrie, la uzina Magna din Austria.
Miercuri, 02 Martie 2022 | Modele noi

SUV-ul electric Fisker Ocean debarcă în Europa: 540 CP și 630 km autonomie

Americanii de la Fisker au prezentat SUV-ul electric Ocean pe Bătrânul Continent, cu ocazia evenimentului Mobile World Congress din Barcelona. În Germania, pornește de la 41.560 de euro.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Modele noi

OFICIAL: SUV-ul electric Fisker Ocean, debut european în 28 februarie

Constructorul american de automobile anunță debutul european al SUV-ului pur electric Ocean. Acesta va fi prezentat în 28 februarie, cu ocazia Mobile World Congress din Barcelona.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu conceptul viitorul SUV Fisker Ocean: prototipul electric va fi expus în luna ianuarie, iar modelul de serie va oferi o autonomie de peste 480 de kilometri

Ocean este numele primului SUV electric de serie pregătit de start-up-ul Fisker. Listele de pre-comenzi se vor deschide în 27 noiembrie, urmând ca prezentarea prototipului să aibă loc în prima parte a lunii ianuarie.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Prototipul viitorului SUV electric Fisker va fi prezentat în luna ianuarie: versiunea de serie va avea peste 480 de kilometri

Henrik Fisker a publicat o nouă imagine teaser cu prototipul viitorului SUV electric dezvoltat de start-up-ul american pe care acesta îl conduce. Vehiculul va fi expus în premieră în luna ianuarie a anului viitor, cel mai probabil în cadrul Consumer Electronics Show.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Fisker susține că va lansa o baterie cu autonomie de peste 800 de kilometri: tehnologia ar urma să apară în 2023

Producătorul american de mașini electrice Fisker susține că lucrează la dezvoltarea unei baterii care poate să ofere o autonomie de peste 800 de kilometri. Tehnologia este programată să apară pe piață în anul 2023.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Autonomie de 800 de kilometri și încărcarea bateriei într-un minut: promisiunea lui Fisker pentru o viitoare mașină electrică

Autonomia mașinilor electrice ar putea ajunge la 800 de kilometri, iar reîncărcarea bateriei va dura un minut, potrivit unui proiect al celebrului Henrik Fisker. Designerul auto susține că a dezvoltat o baterie “inovatoare” pentru mașinile electrice.
Miercuri, 18 Martie 2015 | Industrie

Fisker își schimbă numele în Elux și adoptă un logo nou

Investitorul chinez Wangxiang a căutat să șteargă orice legătură dintre Henrik Fisker și compania cu același nume. Prin urmare, producătorul auto Fisker a fost redenumit Elux.
Duminica, 15 Martie 2015 | Modele noi

Henrik Fisker a creat conceptul Thunderbolt, un supercar bazat pe modelul Aston Martin Vanquish

Fostul șef al departamentului de design Aston Martin, Henrik Fisker a creat un concept numit Thunderbolt. Este un studiu de design ce are la bază modelul Aston Martin Vanquish.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Modele noi

Fisker Karma revine pe piaţă în 2015

Chinezii de la Wanxiang, noii proprietari ai mărcii Fisker, pregătesc relansarea modelului Karma. Acesta se va întoarce pe piaţă în 2015, va avea o versiune entry-level numită Atlantic şi va fi oferit chiar şi în versiune break.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 24 Noiembrie 2013 | Industrie

Compania falimentară Fisker Automotive a fost cumpărată de un grup de investiții

Compania americană Fisker Automotive și-a declarat falimentul și a fost achiziționată de grupul de investiții Hybrid Tech Holdings pentru doar 25 milioane dolari.
Joi, 18 Iulie 2013 | Industrie

Zvonuri: Fisker ar putea fi preluat de chinezii de la BAIC

Fisker Automotive, compania defunctă a lui Henrik Fisker, ar putea să fie preluată de un producător din China, BAIC. Beijing Automotive Group vrea să devină lider în China pe piaţa vehiculelor electrice.
Vineri, 10 Mai 2013 | Modele noi

Bob Lutz, fostul vicepreşedinte GM, a înfiinţat o nouă companie auto

Bob Lutz, carismaticul fost vicepreşedinte al General Motors, a înfiinţat o companie specializată în echiparea caroseriilor de Fisker Karma cu motoare V8 de 556 CP. Omul de afaceri susţine că are sute de clienţi interesaţi.
Duminica, 07 Aprilie 2013 | Industrie

Fisker Automotive și-a concediat marea majoritate a angajaților

Compania auto Fisker pare din ce în ce mai aproape de faliment după ce a ales să își concedieze 75% dintre angajați.
Miercuri, 13 Martie 2013 | Industrie

Henrik Fisker a părăsit compania cu acelaşi nume

Henrik Fisker, fondatorul Fisker Automotive, şi-a dat demisia de la conducerea mărcii pe care a fondat-o şi a părăsit compania.
Luni, 18 Februarie 2013 | Industrie

Fisker Automotive ar putea fi cumpărat de un concern din China

Chinezii de la Dongfeng Motor Corp au plasat o ofertă pentru achiziţia mărcii Fisker, anunţă americanii de la Bloomberg. Reprezentanţii Fisker au confirmat faptul că au primit oferte din mai multe ţări.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Economic

Fisker caută să încheie o alianţă pentru a supravieţui

Fisker se află într-o situaţie financiară dificilă şi are nevoie de un partener penru a încheia o alianţă. Potrivit oficialilor există discuţii cu trei companii în acest sens.
Sambata, 01 Decembrie 2012 | Industrie

Fisker întrerupe producția modelului Karma din cauza lipsei de baterii

Furnizorul de acumulatori pentru modelul Fisker Karma a dat faliment forțând astfel producătorul să întrerupă producția acestui automobil.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru