Hummer

Joi, 21 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Armata Statelor Unite a cumpărat un GMC Hummer EV pentru a-l testa

Armata Statelor Unite ale Americii a cumpărat un exemplar GMC Hummer EVpentru a-l testa. Nu se știe, încă, ce planuri au militarii americani pentru modelul cu zero emisii.
Luni, 20 Decembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Primele exemplare GMC Hummer EV Pickup au părăsit linia de asamblare

Americanii de la GMC anunță că primele exemplare Hummer EV Pickup au părăsit linia de asamblare. Acest eveniment marchează startul livrărilor pentru celebrul model care a renăscut ca vehicul cu zero emisii.
Vineri, 26 Noiembrie 2021 | Masini electrice si hibride

GMC Hummer EV Edition 1 are o autonomie de 529 km. Primele exemplare vor fi livrate în decembrie

Americanii de la General Motors anunță că primele exemplare GMC Hummer EV vor fi livrate în luna decembrie a acestui an. Mai mult, producătorul a dezvăluit o autonomie de până la 529 kilometri pentru versiunea Edition 1 (standardul EPA).
Joi, 13 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Demonstrație de forță și îndemânare în off-road cu noul Hummer electric

Americanii de la General Motors au scos noul Hummer EV la o sesiune de off-road în deșertul Moab din Statele Unite ale Americii. În funcție de modul de rulare activat, garda la sol a SUV-ului electric poate crește până la 404 milimetri.
Luni, 05 Aprilie 2021 | Modele noi

General Motors lansează Hummer EV SUV: până la 842 CP și autonomie de peste 483 kilometri

Americanii de la General Motors au lansat varianta SUV a lui Hummer EV. Modelul 100% electric dispune de până la 842 de cai putere, iar autonomia depășește 483 de kilometri.
Marti, 09 Martie 2021 | Modele noi

Teaser cu versiunea SUV a noului Hummer EV. Debutează în 3 aprilie

Constructorul american de automobile a publicat un teaser cu versiunea SUV a noului Hummer EV. Off-road-erul cu zero emisii debutează oficial în 3 aprilie, cu ocazia meciului de baschet NCAA Final Four.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Renașterea Hummer ca brand 100% electric, în planurile General Motors: o nouă gamă de pick-up-uri și SUV-uri ar putea fi lansată în 2021

Renașterea Hummer ca brand 100% electric pare tot mai aproape de realitate, planurile General Motors vizând lansarea unei game de pick-up-uri și SUV-uri în 2021, potrivit mai multor surse din cadrul grupului american.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | Industrie

CEO-ul GM: "Nu regretăm închiderea mărcilor Pontiac, Saab, Hummer şi Saturn şi nici nu vom reveni asupra deciziei"

CEO-ul General Motors, Mary Barra, a declarat că GM nu regretă în niciun fel închiderea mărcilor la care a renunţat voluntar în 2008 şi 2009 şi că nu au în plan relansarea vreuneia.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | Modele noi

Copia chinezească a lui Hummer H1 a primit un facelift la Beijing

Dongfeng Motor Company expune zilele acestea la Beijing un facelift al modelului său militar. Este vorba despre o copie chinezească a celebrului Hummer H1.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Industrie

Hummer a murit oficial: GM a produs ultimul exemplar H3

General Motors a anunţat că a produs la fabrica proprie din Louisiana ultimul exemplar H3. Marca Hummer va fi lichidată.
Miercuri, 05 Mai 2010 | Siguranta

GM recheama in service 160.000 de exemplare Hummer H3

Tocmai cand se pregatea sa inchida socotelile cu brandul Hummer, GM se loveste de un recall care aduce in service-urile din toata lumea 160.000 de exemplare H3.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Industrie

General Motors inchide Hummer si vinde exemplarele ramase pe stoc

General Motors a declarat astazi ca, in ciuda eforturilor sale de salvare, divizia Hummer va fi inchisa si toate cele 2200 de modele ramase pe stoc vor fi oferite cu discount.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 20 Martie 2010 | Economic

GM nu gaseste cumparatori pentru Hummer

GM a incetat discutiile cu potentialii cumparatori ai brandului Hummer, iar firmele interesate de cumpararea marcii au termen limita pana la 1 mai.
Vineri, 26 Februarie 2010 | Industrie

UPDATE: Hummer nu moare! GM are inca doua oferte

General motors a anuntat ca nu intentioneaza sa puna lacatul pe usa Hummer, cel putin nu momentan. Americanii sustin ca au primit doua oferte de preluare, pe care le analizeaza.
Joi, 25 Februarie 2010 | Industrie

GM a decis: Hummer se va inchide

General Motors a luat decizia de a inchide subsidiarul Hummer, dupa ce tranzactia cu Sichuan Tengzhong a picat din cauza guvernului chinez.
Miercuri, 24 Februarie 2010 | Industrie

Guvernul chinez blocheaza achizitia Hummer

Relatiile diplomatice tensionate dintre SUA si China au dus la blocarea tranzactiei dintre GM si Sichuan Tengzhong, care avea ca finalitate vanzarea subsidiarului Hummer.
Vineri, 15 Ianuarie 2010 | Industrie

GM opreste productia Hummer pana la finalizarea vanzarii

Productia Hummer va fi oprita pana cand GM va incheia tranzactia cu cei de la Sichuan Tengzhong.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Modele noi

Hummer pregateste SUV-urile compacte H4 si H5

Imaginea de marca "rea" a celor de la Hummer tinde sa se evapore dupa ce aceasta a fost cumparata de chinezii de la Tengzhong. Hummer are de gand sa produca SUV-uri mai mici.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | Industrie

GM a repornit productia lui Hummer H3

Hummer H3 este in continuare in productie, dupa o pauza indelungata pentru a evita formarea unui stoc mare de modele. SUV-ul este produs in ambele versiuni de caroserie la fabrica din Shreveport, unde era produs si inainte.
Luni, 12 Octombrie 2009 | Industrie

GM a vandut marca Hummer chinezilor de la Sichuan Tengzhong

Chinezii de la Sichuan Tengzhong vor detine 80% din actiunile Hummer. Noul proprietar al marcii Hummer va utiliza fabricile din America pana in 2011 si vrea sa produca si modele mai ecologice.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru