Lamborghini

Joi, 04 Aprilie | Industrie

Lamborghini înregistrează numele Temerario. Ar putea fi succesorul lui Huracan

Constructorul italian de automobile a înregistrat numele Temerario la Biroul European pentru Proprietate Intelectuală. Ar putea fi utilizat pentru succesorul actualului Huracan.
Joi, 28 Martie | Industrie

Lamborghini are o nouă identitate de marcă, inclusiv un logo revizuit

Constructorul din Sant'Agata Bolognese tocmai și-a prezentat noua identitate de marcă. Vorbim inclusiv despre un logo schimbat, care se va regăsi pe viitoarele modele.
Joi, 17 August 2023 | Concepte

Imagini cu un nou concept Lamborghini. Ar putea fi pur electric

Constructorul italian de automobile a publicat un teaser video cu un nou concept. Acesta va debuta în data de 18 august, iar zvonurile susțin că ar putea fi vorba despre un concept pur electric.
Luni, 07 August 2023 | RETRO

Lamborghini Countach, din filmul "The Wolf of Wall Street", va fi vândut la licitație

Exemplarul Lamborghini Countach 25th Anniversary, care a apărut în filmul "The Wolf of Wall Street", va fi vândut la licitația organizată de RM Sotheby's la New York.
Vineri, 28 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul Lamborghini electric va debuta în 2028 și va fi un GT cu 4 locuri

Potrivit unor informații apărute într-un comunicat de presă, primul model electric al mărcii italiene va debuta în 2028. Acesta va fi un GT cu o configurație de 2+2 locuri.
Miercuri, 05 Iulie 2023 | Industrie

Șeful Lamborghini: Urus cu motor V8 neelectrificat nu mai poate fi comandat

Potrivit șefului Lamborghini, Stephan Winkelmann, toate exemplarele Urus, echipate cu motor V8 neelectrificat, au fost vândute. Asta înseamnă, cu alte cuvinte, că nu mai poți comanda un Urus echipat "doar" cu propulsor V8.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Lamborghini Urus PHEV sosește în 2024. Va fi singura versiune disponibilă

Potrivit șefului Lamborghini, Stephan Winkelmann, SUV-ul Urus va primi o versiune plug-in hybrid în 2024. Mai mult, aceasta va fi singura versiune disponibilă.
Joi, 25 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Lamborghini Urus plug-in hybrid: Design revizuit și circa 800 CP

Potrivit celor mai recente informații, viitorul Lamborghini Urus Plug-in Hybrid ar urma să debuteze până la finalul acestui an. Va avea un design ușor revizuit, iar sistemul de propulsie va dezvolta în jur de 800 CP.
Marti, 16 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Lamborghini Urus. Producție limitată la 40 de exemplare

Constructorul italian de automobile anunță o nou ediție specială pentru SUV-ul Urus. Producția va fi limitată la doar 40 de exemplare și este destinată doar celor care au achiziționat un Essenza SCV12.
Miercuri, 29 Martie 2023 | Modele noi

Acesta este Lamborghini Revuelto, urmașul lui Aventador: e un hibrid cu 1.015 CP

Constructorul din Sant'Agata Bolognese a publicat primele imagini și informații despre succesorul lui Aventador. Numele său este Revuelto și este un hypercar plug-in hybrid cu peste 1.000 de cai putere.
Miercuri, 22 Martie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Succesorul lui Lamborghini Aventador debutează în 29 martie

Constructorul italian de automobile a confirmat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că succesorul lui Aventador va debuta în 29 martie. Este primul model plug-in hybrid al mărcii.
Joi, 09 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Lamborghini Urus plug-in hybrid debutează în 2024. Viitoarea generație, pur electrică

Potrivit șefului Lamborghini, Stefan Winkelmann, viitorul Urus echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid va debuta în 2024. Mai mult, viitoarea generație a SUV-ului va fi complet electrică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Lamborghini Urus împrumută motorul plug-in hybrid al fratelui Porsche Cayenne

Viitorul Lamborghini Urus Plug-in Hybrid a fost surprins în teste, acoperit de camuflaj. Potrivit celor mai recente informații, SUV-ul ar putea împrumuta sistemul de propulsie de la Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Industrie

Lamborghini anunță startul livrărilor pentru noul Urus S

Constructorul din Sant'Agata Bolognese a demarat livrările noului Urus S, la nivel global. Acesta este gândit ca un înlocuitor pentru "vechiul" Urus.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Succesorul hibrid al lui Lamborghini Aventador va fi prezentat în 2023

La finalul unui comunicat de presă, în care vorbește despre evoluția motorului V12, Lamborghini confirmă o informație cu privire la succesorul modelului Aventador: prezentarea va avea loc în primul trimestru din 2023.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Industrie

Lamborghini încheie 2022 cu record de vânzări: peste 9.000 de mașini comercializate la nivel global

Constructorul italian de automobile a livrat peste 9.000 de mașini în 2022, ceea ce reprezintă un record. SUA a fost cea mai importantă piață, iar SUV-ul Urus cel mai popular model.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Modele noi

Lamborghini publică imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato

Constructorul din Sant'Agata Bolognese publică o serie de imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato. Gândit ca un supercar pentru off-road, acesta va debuta în 1 decembrie cu ocazia Art Basel din Miami.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Lamborghini Huracan Sterrato, ultimul model cu motor neelectrificat

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Huracan Sterrato. În acestea, caroseria ultimului model al mărcii echipat cu motor fără vreo formă de electrificare este neacoperită cu camuflaj.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Industrie

Ultimul Lamborghini Aventador este un omagiu adus unicatului Miura Roadster

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini cu ultimul exemplar Aventador. Este vorba despre un Aventador Ultimae Roadster, inspirat de unicatul Miura Roadster.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | General

Lamborghini aduce un tribut legendarei trupe The Beatles

Constructorul din Sant'Agata Bolognese aduce un omagiu legendarei trupe The Beatles, la aniversarea celor 60 de ani de la debutul single-ului "Love Me Do", cu un tur special prin Londra. Mașina aleasă, un Lamborghini 400 GT 2+2.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru