Rinspeed

Luni, 08 Decembrie 2014 | Concepte

Rinspeed Budii, conceptul unei maşini autonome elveţiene

Rinspeed va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva, adică pe teren propriu, conceptul Budii. Acesta va oferi o rulare autonomă, cu posibilitatea de a interveni oricând asupra volanului.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Cele mai exotice standuri - Koenigsegg şi Rinspeed

Suedezii de la Koenigsegg au adus la Geneva cel mai puternic supercar pe care l-au produs vreodată, în timp ce elveţienii de la Rinspeed au decupat o Tesla Model S şi au rebotezat-o XchangE Concept.
Marti, 18 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Rinspeed XchangE, un nou concept al elveţienilor, prezintă potenţialul maxim al lui Tesla Model S

Elveţienii de la Rinspeed aduc la Geneva conceptul XchangE. Acesta prezintă o versiune autonomă a lui Tesla Model S şi ne arată cum ar putea să fie automobilele viitorului: se conduc singure şi nu emit noxe.
Luni, 10 Decembrie 2012 | GENEVA 2013

Rinspeed MicroMax - un nou concept inovativ debutează la Geneva 2013

Elveţienii de la Rinspeed vor dezvălui anul viitor în cadrul Salonului de la Geneva un nou concept. Se numeşte MicroMax şi se adresează celor care vor să îşi împartă maşina cu alte persoane.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Concepte

Rinspeed Dock+Go, un nou concept extravagant al elveţienilor

Rinspeed aduce la Salonul Auto de la Geneva un concept nou în materie de mobilitate. După vehiculul electric ce putea fi transportat cu trenul, elveţienii au creat un modul de extindere a autonomiei şi a volumului de încărcare.
Miercuri, 16 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Rinspeed va prezenta conceptul BamBoo la Geneva

Rinspeed vine la Geneva cu un prototip electric intitulat BamBoo. Acesta poate atinge o viteză maximă de 120 km/h şi integrează un scuter electric în caroserie pentru "extinderea autonomiei".
Joi, 02 Decembrie 2010 | Concepte

Rinspeed BamBoo, concept cu interior din bambus la Geneva 2011

Rinspeed va aduce la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor un concept neobişnuit, botezat BamBoo. Creaţia se vrea a fi un concept simplist, care adoptă un interior cu inserţii din bambus.
Joi, 11 Noiembrie 2010 | General

Renault poate folosi numele ZOE pentru modelul său electric

Justiţia franceză a respins acuzaţiile care cereau retragerea numelui ZOE din portofoliul Renault. Constructorul francez poate continua astfel în linişte procesul de dezvoltare al modelului electric ZOE.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | GENEVA 2010

Fiat 500 + Alfa Romeo MiTo = Rinspeed UC?

Elvetienii de la Rinspeed vor aduce la Salonul de la Geneva din martie 2010 un concept electric de oras care preia liniile deja cunoscute ale lui Fiat 500 si ale lui Alfa MiTo.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru