Smart

Luni, 04 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Detalii tehnice noul Smart #3 electric: versiunea europeană are 268 CP, 455 km autonomie

Cu ocazia Salonului de Mobilitate de la Munchen aflăm detaliile tehnice ale noului model cu zero emisii Smart #3. Versiunea de bază oferă 268 de cai putere și o autonomie de până la 455 kilometri.
Marti, 28 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul SUV coupe electric Smart #3 debutează în aprilie

Smart confirmă că viitorul său SUV coupe, cu zero emisii, va fi denumit Smart #3. Mai mult, constructorul deținut de Mercedes-Benz și Geely, anunță data debutului: 18 aprilie.
Vineri, 08 Aprilie 2022 | Modele noi

Smart #1, primul crossover electric al mărcii: autonomie de până la 440 de kilometri

Smart a lansat oficial primul său crossover electric, numit #1. Noul model are dimensiuni apropiate de Mercedes-Benz EQA și dispune de un propulsor de 268 de cai putere, cu o autonomie de până la 440 de kilometri.
Vineri, 01 Aprilie 2022 | Modele noi

Un ultim teaser cu viitorul SUV electric Smart. Constructorul confirmă data lansării

Smart anunță data lansării primului său SUV. Denumit #1, modelul cu zero emisii este dezvoltat împreună cu Geely și a fost anunțat de conceptul cu același nume, anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Munchen.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Modele noi

Cântecul de lebădă al motoarelor convenționale în gama Smart: ultimele 21 de unități sunt dezvoltate în colaborare cu Brabus și fac parte dintr-o ediție specială

Smart se pregătește să intre complet în era electrică. Pentru a marca dispariția versiunilor cu motoare cu combustie internă din gamă, Smart lansează o ediție specială disponibilă în doar 21 de exemplare.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Industrie

Daimler este aproape să cedeze 50% din acțiunile Smart către chinezii de la Geely: tranzacția ar urma să fie confirmată în aprilie

Daimler negociază vânzarea a 50% din acțiunile brandului Smart către grupul chinez Geely, tranzacția urmând să fie confirmată în luna aprilie, înaintea salonului de la Shanghai, potrivit unor surse citate de Financial Times.
Duminica, 03 Martie 2019 | GENEVA 2019

Brabus a pregătit un pachet special pentru EQ ForTwo Cabrio: modelul electric oferă 91 CP și o autonomie de până la 125 de kilometri

Brabus a publicat primele imagini și detalii referitoare la Ultimate E Shadow Edition. Versiunea bazată pe modelul electric EQ ForTwo Cabrio oferă 91 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 10.9 secunde. Brabus va asambla doar 28 de unități.
Vineri, 01 Martie 2019 | GENEVA 2019

Smart prezintă noul concept electric Forease+: fără geamuri laterale, dar cu plafon din material textil

Smart a publicat primele imagini cu noul Forease+. Conceptul electric are la bază platforma versiunii de serie EQ ForTwo Cabrio și integrează un plafon din material textil. Prezentarea oficială va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 28 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Prima schiță cu viitorul Smart Forease+ Concept: prototipul cu plafon soft top debutează în 5 martie

Smart a publicat prima schiță cu viitorul concept electric Forease+, prototip pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Smart Forease debutează la Paris: conceptul electric marchează 20 de ani de la debutul primului model Smart

Smart a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul concept Forease. Prototipul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris și marchează 20 de ani de la lansarea pe piață a primului model Smart.
Marti, 07 August 2018 | Masini electrice si hibride

Daimler vrea să producă noul Smart electric în China: negocieri pentru un joint-venture cu grupul local BAIC

Grupul Daimler negociază producția noului Smart electric în China cu un partener local, pentru a spori vânzările brandului pe cea mai mare piață auto din lume. Potrivit Bloomberg, Daimler negociază cu Beijing Electric Vehicle Co (BJEV), o subsidiară a grupului chinez BAIC.
Joi, 07 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Noul șef Smart susține tranziția către un brand 100% electric: “Probabil că vom pierde clienți la început, dar vom ajunge rapid la succes”

Noul șef de la Smart, Annette Winkler, susține decizia grupului Daimler de a transforma brandul într-unul 100% electric. Ea admite că Smart va pierde clienți în această tranziție, dar este convinsă că vânzările vor avea succes într-un timp foarte scurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Smart va deveni brand 100% electric în Europa: Daimler susține că tranziția va dura doi ani

Grupul Daimler a anunțat că brandul Smart va deveni unul 100% electric în Europa, urmând ca această tranziție să se finalizeze până în 2020.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Modelele electrice din gama Smart intră în marea familie a sub-brandului EQ: au fost lansate edițiile speciale EQ Fortwo și EQ Forfour NightSky

Smart a prezentat ediția specială NightSky dedicată modelelor electrice din gamă. În același timp, Smart schimbă și denumirea acestora: Electric Drive devine EQ.
Luni, 28 August 2017 | FRANKFURT 2017

Primul teaser foto: Smart aduce la Frankfurt un concept electric și complet autonom

Smart a demarat campania de teasing care anunță un viitor concept electric și complet autonom. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 23 Mai 2017 | Intern

Smart începe ofensiva electrică și în România: Fortwo Electric Drive poate fi comandat începând cu 22.100 de euro

Smart a publicat lista de prețuri pentru gama de electrice. În România, Fortwo Electric Drive poate fi comandat începând cu 22.078 de euro cu TVA.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Smart Fortwo Cabrio: decapotabila vine cu un acoperiș din pânză, disponibil în trei culori

Smart a dezvăluit oficial varianta decapotabilă a actualului Fortwo. Modelul va fi introdus oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Vineri, 21 August 2015 | Industrie

Șeful Mercedes-Benz vrea să colaboreze cu Apple și cu Google

Dieter Zetsche, șeful concernului Daimler, și-a declarat interesul pentru colaborarea cu Apple și Google pe diferite direcții de dezvoltare.
Luni, 29 Iunie 2015 | O lume nebuna

Smart Forfour a fost transformat în cel mai mic tren din lume

O echipă de britanici a transformat un Smart Forfour în cel mai mic tren din lume. Modelul urban a primit roți din oțel de 22 de inch și a împrumutat liniile unei companii feroviare din Regatul Unit.
Vineri, 15 Mai 2015 | O lume nebuna

Smart Fortwo, transformat în cea mai mică sală de concerte din lume cu ajutorul JBL

JBL şi-a dorit să facă din micul Smart Fortwo o adevărată sală de concerte. A şi reuşit, având în vedere
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru