Tesla

Vineri, 09 Februarie | Masini electrice si hibride

Tesla a vândut o singură mașină în Coreea de Sud, în luna ianuarie

Vânzările de mașini electrice din Coreea de Sud trec printr-o perioadă nefastă. Spre exemplu, în luna ianuarie 2024, Tesla a comercializat o singură mașină în această țară.
Marti, 14 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck: interdicție de revânzare a mașinii în primul an de la livrare

Potrivit unui document publicat de Tesla, cei care achiziționează un exemplar Cybertruck vor avea interdicție la revânzare în primul an de la livrare. În caz contrar, pot plăti despăgubiri în valoare de 50.000 de dolari.
Miercuri, 20 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla a instalat stația de încărcare Supercharger cu numărul 50.000

Gigantul american Tesla anunță că rețeaua sa de încărcare a atins borna de 50.000 de stații Supercharger. Fanii mărcii și-au dat seama că stația specială, vopsită în roșu, a fost amplasată în California.
Vineri, 08 Septembrie 2023 | Industrie

Electricele Honda, încărcare la stațiile Tesla din 2025

Constructorul japonez de automobile a semnat un parteneriat cu Tesla pentru ca electricele mărcii să se încarce de la stațiile brand-ului american, din 2025. Acest acord este doar pentru SUA și Canada.
Vineri, 30 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Ce electrice au cumpărat europenii în luna mai: Tesla Model Y, lider detașat

Potrivit cifrelor publicate de Jato Dynamics, Tesla Model Y a fost, de departe, cea mai comercializată electrică din Europa, în luna mai. Locul 2 este ocupat de Volkswagen ID.4, iar pe 3 s-a situat MG 4.
Vineri, 10 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Noutăți pentru Tesla Model S și Model X: culoare nouă și frâne îmbunătățite

Constructorul american de automobile a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru Model S și Model X. Pe listă regăsim o nuanță exterioară nouă, dar și frâne mai performante pentru versiunile Plaid.
Luni, 06 Martie 2023 | Industrie

Tesla a construit 4 milioane de mașini

Constructorul american de automobile anunță atingerea unui prag important: asamblarea mașinii cu numărul 4 milioane. În urmă cu doar 7 luni, Tesla construia mașina cu numărul 3 milioane.
Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | Tuning

Continuă modificarea electricelor: Tesla Model Y primește un pachet de tuning de la Novitec

Tunerul german a dezvoltat un pachet de tuning pentru modelul cu zero emisii Tesla Model Y. Acesta include chiar și o suspensie care, potrivit Novitec, scade consumul de energie pe distanțe lungi.
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla, amendată în Coreea de Sud cu peste 2 milioane de euro pentru "reclamă mincinoasă"

Autoritatea de monitorizare a practicilor antitrust din Coreea de Sud a amendat Tesla cu echivalentul a 2.07 milioane de euro pentru "reclamă mincinoasă". Cu alte cuvinte, americanii au exagerat unele detalii în materialele publicitare, inclusiv autonomia mașinilor.
Marti, 20 Decembrie 2022 | Tuning

Nemții au modificat o Tesla Model Y pentru a rula în off-road

Germanii de la Delta4x4 au dezvoltat un pachet care îi permite modelului cu zero emisii Tesla Model Y să ruleze în off-road. Mașina are acum o gardă la sol de 22 centimetri.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Șoferii de Tesla acuză tot mai multe cazuri de agresivitate împotriva lor

Potrivit unui studiu realizat de o publicație americană, șoferii de Tesla acuză tot mai multe cazuri de agresivitate la volan împotriva lor. Blocarea accesului la stațiile de încărcare este una dintre cele mai răspândite metode de "răzbunare".
Luni, 10 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Semi a intrat în producție. Primele exemplare, livrate către PepsiCo

Elon Musk a anunțat, prin intermediul unei postări pe Twitter, startul producției pentru capul tractor Semi. Primele exemplar vor fi livrate către PepsiCo în 1 decembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla: 10.000 de puncte de încărcare Supercharger în Europa

Rețeaua de încărcare Tesla Supercharger a ajuns la 10.000 de puncte de încărcare în Europa. Cele mai multe stații, și anume 143, se află în Germania.
Luni, 03 Octombrie 2022 | Industrie

Tesla înregistrează o creștere a livrărilor. Producția, cu 42% mai mare

Potrivit cifrelor înaintate de Tesla, constructorul american a livrat peste 343.800 de mașini în al treilea trimestru din an. Mai mult, producția a crescut cu 41.5% comparativ cu al doilea trimestru.
Luni, 19 Septembrie 2022 | Industrie

Tesla: 10.000 de exemplare Model Y produse la uzina din Texas

Tesla anunță că a produs exemplarul Model Y cu numărul 10.000 la uzina din Texas. Săptămânal, aici se asamblează peste 1.000 de unități Model Y.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Norvegia: Mai mulți proprietari de Tesla, în greva foamei din cauza calității mașinilor

Un grup de proprietari de Tesla din Norvegia a intrat în greva foamei pentru a-i atrage atenția lui Elon Musk despre problemele de calitate pe care le au mașinile mărcii americane.
Marti, 30 August 2022 | Tehnologie

Elon Musk: Mașini Tesla complet autonome până la finalul lui 2022

Elon Musk își propune ca tehnologia Tesla care permite un condus complet autonom să fie gata până la finalul acestui an. În funcție de aprobări, ar putea fi disponibilă la scară largă în SUA și Europa.
Miercuri, 10 August 2022 | Masini electrice si hibride

Elon Musk: Livrările camionului electric Tesla Semi vor începe anul acesta

Elon Musk a anunțat prin intermediul platformei Twitter că livrările lui Tesla Semi vor debuta anul acesta. Este vorba despre versiunea cu autonomie de până la 804 kilometri.
Luni, 08 August 2022 | Industrie

Tesla: Producție de două milioane de mașini pe an, până la sfârșitul lui 2022

După ce a încheiat prima jumătate a anului pe locul 3, în topul vânzărilor de mașini electrice în Europa, Tesla intenționează să recupereze terenul pierdut și să atingă o producție de 2 milioane de mașini până la finalul lui 2022.
Luni, 20 Iunie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S, cu kilometraj de Cartea Recordurilor: peste 1.6 milioane de kilometri

Deja celebra Tesla Model S din Germania, folosită ca taxi, se îndreaptă spre o performanță demnă de Cartea Recordurilor. Kilometrajul indică acum 1.609.344 kilometri parcurși, adică peste 1 milion de mile.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru