Subaru

Miercuri, 07 Februarie | Industrie

Toyota GR86 și Subaru BRZ nu vor mai fi disponibile în Europa din 2024

Potrivit celor mai recente informații, Toyota GR86 și Subaru BRZ vor fi retrase de pe piața europeană în 2024. De vină ar fi noua legislație cunoscută sub denumirea GSR2.
Vineri, 12 Ianuarie | Modele noi

Ediție specială Subaru WRX S4 STI Sport: disponibilă în Japonia doar prin tragere la sorți

Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de performanță WRX. Aceasta este disponibilă exclusiv în Japonia prin tragere la sorți.
Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Modele noi

Acesta este noul Subaru Forester: motor boxer de 180 CP

Subaru a dezvăluit oficial noua generație Forester pentru piața nord-americană. Noul model este disponibil în continuare cu celebrul motor boxer, care dezvoltă 180 de cai putere.
Joi, 26 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Subaru Sport Mobility, un concept al unui coupe electric din viitor

Subaru a dezvăluit oficial noul Sport Mobility, un concept al unui coupe electric din viitor. Noua mașină este expusă în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia.
Vineri, 13 Octombrie 2023 | Modele noi

Ediție limitată pentru Subaru BRZ, disponibilă exclusiv în Italia. Preț de 49.500 de euro

Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de performanță BRZ. Noua ediție aduce elemente aerodinamice noi, jante noi și o evacuare nouă, iar aceasta este disponibilă doar în Italia.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Concepte

Prima imagine cu noul Subaru Sport Mobility Concept, un coupe electric retro-futurist

Subaru a dezvăluit prima imagine oficială cu un nou concept al unui viitor coupe electric. Noul concept este botezat Sport Mobility Concept și va fi prezentat oficial la Salonul de Mobilitate din Japonia.
Luni, 09 Octombrie 2023 | Modele noi

Noul Subaru WRX TR debutează cu suspensie nouă și frâne Brembo îmbunătățite

Subaru a prezentat oficial noul WRX TR, o versiune dinamică a modelului de performanță japonez. Noua versiune primește o suspensie revizuită, direcție mai incisivă și frâne Brembo complet noi.
Joi, 28 Septembrie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul Subaru WRX TR, o versiune dedicată pasionaților modelului japonez

Subaru a publicat prima imagine oficială cu o nouă versiune a emblematicului WRX. Noul model se numește WRX TR și este o versiune creată special pentru pasionații modelului nipon.
Joi, 03 August 2023 | Modele noi

Imagini cu viitorul model Subaru Levorg Layback: break-ul se transformă în SUV

Constructorul japonez de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu un viitor SUV. Numele său este Levorg Layback și va fi prezentat în data de 7 septembrie.
Joi, 03 August 2023 | Industrie

Subaru: 600.000 de mașini electrice, comercializate la nivel global până în 2030

Constructorul nipon de automobile are planuri mari de electrificare. Spre exemplu, japonezii intenționează să comercializeze 600.000 de mașini cu zero emisii, la nivel global, până în 2030.
Joi, 03 August 2023 | Modele noi

Toyota și Subaru vor lansa împreună un SUV electric cu 7 locuri. Debut în 2025

Potrivit unor informații noi din presă, Toyota se pregătește să lanseze un viitor SUV electric cu 7 locuri. Viitorul model va fi creat alături de Subaru, iar acesta va fi construit la o uzină din Statele Unite.
Marti, 25 Iulie 2023 | Modele noi

Subaru prezintă noul BRZ tS: suspensie calibrată de divizia STI și frâne Brembo

Constructorul japonez de automobile prezintă noua versiune BRZ tS. Printre altele, modelul sport propune o suspensie calibrată de STI, care îmbunătățește comportamentul pe viraje.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Modele noi

Subaru pregătește o nouă versiune pentru BRZ. Promite performanțe superioare în viraje

Subaru a publicat o imagine sugestivă cu o nouă versiune pentru modelul său sport BRZ. Noul model promite să fie mai atletic în viraje, iar debutul său va avea loc în Statele Unite, în următoarele zile.
Joi, 06 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Subaru Crosstrek Wilderness, un mini off-roader pentru piața americană

Subaru a lansat oficial noul Crosstrek Wilderness, un crossover compact creat pentru aventuri off-road. Noul model este disponibil doar pe piața nord-americană, pentru moment, fiind prezentat în cadrul Salonului Auto de la New York.
Miercuri, 29 Martie 2023 | General

Subaru înregistrează marca STe: ar putea fi o nouă divizie de mașini electrice

Japonezii de la Subaru au înregistrat oficial o nouă marcă, ce anunță o potențială divizie de mașini electrice. Noua marcă, botezată STe, a fost deja înregistrată în Germania.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediție specială Subaru Forester XT-Edition pentru Japonia: sărbătorește 50 de ani de la introducerea tracțiunii integrale

Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru SUV-ul Forester, menită să marcheze 50 de ani de la apariția sistemului de tracțiune integrală al mărcii. Noul Forester XT-Edition este un model destinat exclusiv pieței din Japonia.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noua generație Subaru Impreza: dispar varianta sedan și transmisia manuală

Subaru a lansat cea de-a șasea generație Impreza cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul nipon va fi oferit doar în variantă hatchback, iar transmisia manuală a dispărut din ofertă.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Modele noi

Imagine nouă cu viitoarea generație Subaru Impreza. Debut la Los Angeles

Subaru a publicat o imagine nouă cu viitoarea generație a lui Impreza. Noul model compact al japonezilor va fi dezvăluit oficial în 17 noiembrie.
Vineri, 04 Noiembrie 2022 | Modele noi

Teaser cu noua generație Subaru Impreza

Subaru a publicat o imagine teaser cu varianta hatchback a noii generații Impreza. Noul model va debuta pe piață în 2024, însă prezentarea oficială a noului model este programată pentru 17 noiembrie.
Joi, 15 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Subaru Crosstrek: motor boxer hibrid și sistem multimedia nou

Subaru a dezvăluit oficial noua generație Crosstrek. Noul model aduce un design nou, precum și echipamente noi, cum ar fi sistemul multimedia. Subaru Crosstrek va fi propulsat de un motor boxer hibrid și va fi disponibil mai întâi în Japonia.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru