Civic Type-R

Marti, 24 Septembrie 2019 | Feature

Două săptămâni în "civil" cu Honda Civic Type R: cum se comportă Hot Hatch-ul nipon în viața de zi cu zi

Honda Civic Type R a stat alături de Automarket timp de două săptămâni. Am încercat să parcurgem cât mai mulți kilometri în oraș pentru a vedea cum se descurcă un Hot Hatch pe post de mașină de zi cu zi.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | General

Lego a construit un Civic Type R în mărime naturală: Hot Hatch-ul este fabricat din peste 320.000 de piese

Lego a pregătit un exemplar Honda Civic Type R în mărime naturală. Specialiștii au folosit peste 320.000 de piese Lego, iar echipa formată din nouă oameni a avut nevoie de peste 1.300 de ore pentru asamblarea completă a proiectului.
Luni, 06 August 2018 | General

5 din 5: Honda Civic Type R devine cel mai rapid model de serie cu roți motrice față și pe Hungaroring. Proiectul "Type R Challenge 2018" a ajuns la final

Proiectul "Type R Challenge 2018" a ajuns la final. Noul Honda Civic Type R este cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe Magny Cours, Spa-Francorchamps, Silverstone, Estoril și Hungaroring. Jenson Button, fostul campion din Formula 1, este pilotul care a stabilit ultimul record.
Marti, 24 Iulie 2018 | General

Honda Civic Type R este cea mai rapidă mașină de serie cu roți motrice față pe circuitul de la Estoril: Hot Hatch-ul nipon a doborât recordul vechiului Civic Type R

Noua generație Honda Civic Type R a reușit să doboare timpul de referință (deținut de vechul Civic Type R) pe tur la catergoria roți motrice față de pe circuitul de la Estoril. 2 minute și 1.84 de secunde a fost timpul obținut de Hot Hatch-ul nipon.
Luni, 02 Iulie 2018 | General

Noua generație Honda Civic Type R a cucerit circuitul de la Silverstone: Hot Hatch-ul nipon a doborât recordul deținut de vechiul Civic Type R

Noua generație Honda Civic Type R a reușit să doboare timpul de referință (deținut de fostul Civic Type R) pe tur la categoria roți motrice față de pe circuitul de la Silverstone. Hot Hatch-ul nipon a parcurs un tur pe circuitul britanic în 2 minute și 31,32 de secunde.
Marti, 19 Iunie 2018 | General

Honda Civic Type R a cucerit circuitul Spa-Francorchamps: Hot Hatch-ul nipon este cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul belgian

Honda Civic Type R a reușit să doboare timpul de referință pe tur la categoria roți motrice față de pe circuitul Spa-Francorchamps. Hot Hatch-ul nipon a parcurs un tur pe circuitul belgian în 2 minute și 53.72 de secunde.
Joi, 24 Mai 2018 | O lume nebuna

Project P: un Honda Civic Type R a fost transformat într-un pick-up care poate accelera de la 0 la 100 km/h în sub 6 secunde

Honda Civic Type R Project P este un pick-up dezvoltat pe actuala generație a Hot Hatch-ului nipon. Oficialii spun că prototipul poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 6 secunde, iar viteza maximă depășește 260 km/h. Niponii se gândesc să-l ducă și pe Nurburgring.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | General

Honda vrea să stabilească noi recorduri pe o serie de circuite din Europa: Jenson Button se află pe lista piloților implicați în proiect

Honda vrea ca noua generație Type R să stabilească o serie de recorduri pe câteva dintre circuitele cu tradiție din Europa. La volanul Hot Hatch-ului nipon se vor afla piloți de top, iar Jenson Button a fost anunțat liderul "plutonului'.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Japonez extrem: acesta este noul Honda Civic Type-R. 320 CP și roți motrice față

Honda a prezentat astăzi la Salonul Auto de la Geneva noua generație a lui Civic Type-R, versiunea sportivă a compactei sale. Modelul primește 10 CP în plus față de generația anterioară.
Joi, 16 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Noua generație Honda Civic Type-R vine în martie: hot-hatch-ul agresiv va avea motor turbo de 2.0 litri

Noua generație a lui Honda Civic Type-R, bazată pe conceptul agresiv prezentat în toamna trecută, va fi prezentată în luna martie și va avea un motor turbo de 2.0 litri, care va genera mai mult decât cei 310 cai putere ai versiunii actuale.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Ultra-agresiv: Honda Civic Type-R Prototype redefinește zona Hot Hatch în 2017

Honda a dezvăluie astăzi la Salonul de la Paris prototipul viitoarei generații Civic Type-R. Nu avem încă date tehnice, dar e cert că mașina va atrage atenția pe șosea prin designul agresiv.
Sambata, 06 August 2016 | Modele noi

Japonezii redefinesc curajul: viitorul Honda Civic Type-R va avea 340 CP și-și va păstra tracțiunea față

340 de cai putere și tracțiune față pe un Hot hatch? Da, se poate! Noua generație a lui Civic Type-R, care va apărea pe piață la finalul anului viitor, ne va demonstra cum pot japonezii să rezolve o ecuație dinamică aproape imposibilă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Șeful Honda așteaptă noul Civic Type R: "Este singura mașină pe care mi-o doresc"

Takahiro Hachigo, actualul CEO al Honda, are de așteptat până în toamnă pentru livrarea unui Civic Type R. Directorul Honda este în noua funcție de trei luni și este singurul șef de marcă auto care nu are propria sa mașină.
Vineri, 13 Martie 2015 | Modele noi

Honda: "Nu ne schimbăm filozofia de design"

Honda nu intenţionează să renunţe la linia sa de design orientată spre spiritul practic al modelelor sale, în ciuda recentelor lansări ale modelelor Civic Type R şi NSX.
Miercuri, 11 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Noul Honda Civic Type R: 280 CP şi o viteză maximă de 270 km/h pentru Hot Hatch-ul japonez

Noua generaţie Civic Type R, prezentată astăzi de Honda prin câteva imagini-teaser, îşi va face loc în segmentul din ce în ce mai aglomerat al Hot Hatch-urilor europene afişând câteva cifre tehnice remarcabile.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

Honda a deschis listele de comenzi pentru Civic Type R în Regatul Unit deşi versiunea de serie nu a fost prezentată încă

Divizia din Regatul Unit a mărcii Honda a deschis listele de comenzi pentru noua generaţie a lui Civic Type R, cu toate că modelul de serie nici măcar nu a fost prezentat încă. Pentru precomandă, clienţilor li se cere un avans de 3.000 de lire sterline, echivalentul a 3.800 de euro.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Honda Civic Type R Concept II prefigurează cel mai rapid model de performanţă al mărcii nipone

Honda aduce la Salonul Auto de la Paris cea de-a doua versiune concept a lui Civic Type R, despre care spun că prefigurează cel mai rapid model sportiv de serie creat vreodată de marca japoneză.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Honda Civic Type R, conceptul apropiat de producţie anunţă o nouă eră pentru marcă

Honda a prezentat la Geneva conceptul care prefigurează viitorul Civic Type R.Exponatul are un design agresiv şi promite să inspire aspectul viitoarelor modele Honda.
Marti, 10 Septembrie 2013 | Modele noi

Honda: "Civic Type R va dezvolta peste 280 CP"

În cadrul conferinţei derulate la Salonul Auto de la Frankfurt, Honda a prezentat detalii şi imagini oficiale ale viitorului Civic Type R. Pentru moment, modelul este camuflat, dar ştim că dezvoltă peste 280 CP.
Vineri, 08 Martie 2013 | Modele noi

Honda Civic Type R va primi un motor turbo şi va dezvolta peste 260 CP

Noua generaţie a lui Civic va primi şi o versiune Type R, care se va îndepărta de tradiţie şi va avea un motor turbo. Testele pe Nurburgring vor începe în decursul anului curent.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Porsche, Nissan, Lotus, Honda, Lamborghini, Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru