Honda Civic Type-R

Marti, 15 Mai 2018 | General

"Type R Challenge 2018" începe cu un succes: Honda Civic Type R e cea mai rapidă mașină de serie cu roți motrice față pe circuitul Magny Cours

Honda Civic Type R va încerca în acest an să doboare timpii de referință pe tur la categoria roți motrice față pe 5 dintre cele mai cunoscute circuite europene. Startul este pozitiv: Type R este noul rege al circuitului de la Magny Cours
Miercuri, 28 Februarie 2018 | General

Honda vrea să stabilească noi recorduri pe o serie de circuite din Europa: Jenson Button se află pe lista piloților implicați în proiect

Honda vrea ca noua generație Type R să stabilească o serie de recorduri pe câteva dintre circuitele cu tradiție din Europa. La volanul Hot Hatch-ului nipon se vor afla piloți de top, iar Jenson Button a fost anunțat liderul "plutonului'.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | DriveTest

Prim contact cu modelele hardcore din gama Honda: pe circuit cu noul Civic Type R și cu supercar-ul NSX

Am dat o tură pe circuit cu noua generație Honda Civic Type R și cu vectorul de imagine al mărcii nipone, NSX.
Vineri, 10 Noiembrie 2017 | Intern

Prețuri Honda Civic Type-R în România: start de la 39.500 de euro

Noua generație Honda Civic Type-R poate fi achiziționată din România la prețuri care încep de la 39.522 de euro. Singura versiune disponibilă are un motor turbo pe benzină de 2.0 litri și 320 de cai putere.
Marti, 01 August 2017 | Modele noi

Tuning de casă: Honda lansează un pachet de accesorii pentru Civic Type R

Honda a pregătit o gamă variată de accesorii de exterior și de interior pentru Civic Type R. Momentan, doar clienții din Japonia pot opta pentru aceste echipamente.
Joi, 06 Iulie 2017 | Modele noi

Honda: „Am fi vrut o cutie automată pe Civic Type R, dar nu am putut să o instalăm”

Un oficial Honda a explicat de ce noul Civic Type R este oferit doar cu transmisia manuală cu șase rapoarte. Se pare că o automată ar fi complicat lucrurile în materie de repartizare a masei totale.
Luni, 19 Iunie 2017 | Modele noi

Honda Civic Type R face pui: japonezii vor lansa noi versiuni speciale, printre care și una cu tracțiune integrală și mai multă putere

Honda a anunțat că are în plan extinderea gamei lui Civic Type R. Compacta de performanță va beneficia și de alte versiuni, menite să atragă mai mulți clienți.
Luni, 24 Aprilie 2017 | General

Un nou record la Nurburgring: Honda Civic Type-R detronează VW Golf GTI Clubsport și devine cea mai rapidă mașină cu tracțiune față (VIDEO)

Noua generație Honda Civic Type-R a devenit cea mai rapidă mașină cu tracțiune față pe circuitul de la Nurburgring după stabilirea unui nou record: 7 minute și 43.8 secunde, prin care a surclasat Volkswagen Golf GTI Clubsport.
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 10 mașini sport pe care nu trebuie să le ratezi. Fotografii de la salon

Ferrari 812 Superfast, Alpine A110 și McLaren 720S se numără printre cele mai atractive mașini sport prezentate la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 16 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Noua generație Honda Civic Type-R vine în martie: hot-hatch-ul agresiv va avea motor turbo de 2.0 litri

Noua generație a lui Honda Civic Type-R, bazată pe conceptul agresiv prezentat în toamna trecută, va fi prezentată în luna martie și va avea un motor turbo de 2.0 litri, care va genera mai mult decât cei 310 cai putere ai versiunii actuale.
Sambata, 07 Ianuarie 2017 | Modele noi

Honda ține prea mult la fanii săi: viitorul Civic Type R nu va folosi o cutie automată CVT

Un oficial Honda a dezmințit informația potrivit căreia viitorul Civic Type R ar urma să primească o cutie automată de tip CVT.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | Modele noi

Un alt constructor este pe punctul de a-și înfuria fanii: Honda anunță că viitorul Civic Type R va avea cutie automată CVT

Honda a anunțat că viitoarea generație Civic Type R, programată să debuteze anul acesta, va folosi și o cutie automată de tip CVT.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Martie 2016 | Premii auto

World Car of the Year 2016: Audi A4, Mazda MX-5 şi Mercedes-Benz GLC au rămas în lupta pentru marele premiu

Trei modele au rămas în cursa pentru râvnitul trofeu de Maşina Anului 2016, Audi A4 Sedan, Mazda MX-5 şi Mercedes-Benz GLC. Cine va câştiga marele premiu?
Luni, 14 Decembrie 2015 | General

Cel mai bun din curtea școlii: Renault Clio RS Trophy, cel mai rapid din segment pe Nurburgring

Renault a anunțat că actualul Clio RS Trophy este cel mai rapid hot hatch de segment B pe circuitul de la Nurburgring. Francezul a bătut chiar și mașini din segmentul premium.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Feature

De toate pentru toţi: Honda a lansat în România noile Jazz, Type-R şi HR-V

Honda ne-a chemat la un scurt test în apropierea Bucureștiului pentru a ne arăta cele mai noi modele care intră în gama sa de modele. Dintre toate, noul Civic Type-R a fost vedeta reuniunii.
Sambata, 03 Octombrie 2015 | Intern

Salonul Auto București 2015: Șapte premiere naționale, dar și o serie de absențe importante

Salonu Auto București și-a deschis porțiile pentru publicul larg, expoziția putând fi vizitată în perioada 1-11 octombrie. Prețul unui bilet de acces este de 25 de lei.
Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Șeful Honda așteaptă noul Civic Type R: "Este singura mașină pe care mi-o doresc"

Takahiro Hachigo, actualul CEO al Honda, are de așteptat până în toamnă pentru livrarea unui Civic Type R. Directorul Honda este în noua funcție de trei luni și este singurul șef de marcă auto care nu are propria sa mașină.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Modele noi

Honda Civic Type R a intrat în producție

Honda a demarat producția noului Civic Type R. Modelul este construit în Regatul Unit, dar motorul său este importat din SUA.
Luni, 22 Iunie 2015 | O lume nebuna

Noi restricții pe Nurburgring: după limita de viteză, nemții interzic și tururile record

După ce au introdus o limită de viteză pe o secțiune a circuitului, nemții au interzis temporar tentativele de record de tur pe Nurburgring.
Marti, 16 Iunie 2015 | Intern

Prețuri Honda Civic Type R în România: compacta sportivă pleacă de la 39.600 euro

Honda a anunțat oficial prețul de pornire al noului Civic Type R pe piața din România. Hot hatch-ul japonezilor este disponibil deja pentru precomandă.

Tag-uri similare

Honda, Civic, Civic Type R, Type R, Honda Civic Type-R, Type R Mugen.Civic Type R Mugen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru