Honda Civic Type-R

Marti, 16 Iunie 2015 | Modele noi

Honda: "Dacă va fi nevoie, vom face o variantă mai performantă a lui Civic Type R"

Honda își propune să păstreze titlul de cel mai rapid model cu tracțiune față pe Nurburgring obținut de noul Civic Type R. Inginerul șef al mărcii declară că modelul poate mai mult de atât.
Joi, 19 Martie 2015 | Modele noi

Honda CR-Z ar putea primi un succesor echipat cu motorul lui Civic Type R

Honda ar putea să creeze un succesor al lui CR-Z, care să beneficieze de o versiune mai puţin puternică a motorizării care echipează noul Civic Type R.
Luni, 02 Martie 2015 | GENEVA 2015

Honda Civic Type R a primit o nouă generaţie: motorizare 2.0 Turbo de 310 CP

Honda Civic Type R a primit o nouă generaţie, prima din istoria modelului echipată cu motorizare turbo. Propulsorul livrează 310 CP, cea mai ridicată valoare pentru un model cu tracţiune faţă din această clasă.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Modele noi

Noile Honda NSX şi Civic Type R vor debuta în Europa în luna martie

Honda va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva noua generaţie a modelului Civic Type R, dar şi versiunea europeană a supercarului NSX. Ambele vor fi dezvăluite în data de 2 martie.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

Honda a deschis listele de comenzi pentru Civic Type R în Regatul Unit deşi versiunea de serie nu a fost prezentată încă

Divizia din Regatul Unit a mărcii Honda a deschis listele de comenzi pentru noua generaţie a lui Civic Type R, cu toate că modelul de serie nici măcar nu a fost prezentat încă. Pentru precomandă, clienţilor li se cere un avans de 3.000 de lire sterline, echivalentul a 3.800 de euro.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Honda Civic Type R Concept II prefigurează cel mai rapid model de performanţă al mărcii nipone

Honda aduce la Salonul Auto de la Paris cea de-a doua versiune concept a lui Civic Type R, despre care spun că prefigurează cel mai rapid model sportiv de serie creat vreodată de marca japoneză.
Joi, 06 Martie 2014 | GENEVA 2014

Honda Civic Black Edition - pachet estetic disponibil pentru clienţii europeni

Honda a adus la Geneva, pe lângă conceptul viitorului Civic Type R, şi un pachet de personalizare pentru modelul său compact. Se numeşte Civic Black Edition şi, după cum o spune şi numele, se axează pe culoarea neagră.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

REPORTAJ Geneva 2014: Furnicarul cu premiere

Automarket şi-a croit drum printre Alpi, către Geneva, cu ajutorul noului Jeep Grand Cherokee. Atmosfera de la salon şi cum se simt în realitate premierele sunt detalii pe care le-am adunat pentru voi într-un reportaj.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Honda Civic Type R, conceptul apropiat de producţie anunţă o nouă eră pentru marcă

Honda a prezentat la Geneva conceptul care prefigurează viitorul Civic Type R.Exponatul are un design agresiv şi promite să inspire aspectul viitoarelor modele Honda.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Honda Civic Type R, anunţat de un concept cu design agresiv

Honda va aduce în luna martie, la Salonul de la Geneva, un prototip care anunţă viitorul hot hatch compact al mărcii japoneze. Iar noul Civic Type R se anunţă exploziv.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Modele noi

Honda Civic Type R - noua generaţie introduce primul motor VTEC Turbo de 280 de cai putere

Honda Civic Type R se prezintă astăzi în faţa audienţei într-o versiune aproape de producţie, echipată, în premieră, cu noul motor VTEC Turbo de 2.0 litri şi 280 de cai putere.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Feature

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (1): Nate Hassler

Automarket începe astăzi o serie de articole de colecţie. Vom cunoaşte împreună cei mai buni fotografi auto din lume, pe care îi vom intervieva pe rând pentru a le afla secretele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Septembrie 2013 | Modele noi

Honda: "Civic Type R va dezvolta peste 280 CP"

În cadrul conferinţei derulate la Salonul Auto de la Frankfurt, Honda a prezentat detalii şi imagini oficiale ale viitorului Civic Type R. Pentru moment, modelul este camuflat, dar ştim că dezvoltă peste 280 CP.
Vineri, 08 Martie 2013 | Modele noi

Honda Civic Type R va primi un motor turbo şi va dezvolta peste 260 CP

Noua generaţie a lui Civic va primi şi o versiune Type R, care se va îndepărta de tradiţie şi va avea un motor turbo. Testele pe Nurburgring vor începe în decursul anului curent.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Modele noi

Honda: ”Viitorul Civic Type R va depăşi recordul lui Renault Megane RS pe Nurburgring”

Honda pregăteşte o nouă generaţie a modelului Civic Type R. Hot-hatch-ul va trece de la vechiul motor normal aspirat la unul turbo şi va încerca să depăşească recordul lui Renault Megane RS pe Nurburgring.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | Modele noi

Honda: ”Noul Civic Type R vine în 2015, alături de un Jazz crossover”

Honda a făcut publice planurile sale pentru următorii 5 ani. Primul pe listă este un succesor pentru Civic Type R, capabil să depăşească recordul lui Renault Megane RS pe Nurburgring.
Joi, 19 Iulie 2012 | Modele noi

Honda Civic Type R s-ar putea întoarce pe piaţă în 2013

Honda Civic Type R s-ar putea întoarce pe piaţă în 2013, spun englezii de la Autocar. Compania japoneză a renunţat la generaţia precedentă pe fondul nerespectării normei de mediu Euro 5.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Modele noi

Honda: "Noul Civic va avea şi o versiune sportivă Type R"

Un oficial Honda a recunoscut că noua generaţie a modelului Civic nu va renunţa la o versiune de performanţă. Aceasta ar putea însă să renunţe la numele Type R.
Luni, 11 Octombrie 2010 | Modele noi

Honda Civic a primit un facelift pe final de generaţie

În ultimii doi ani de producţie, Honda Civic a primit grila faţă a lui Type R, un nou set de jante de aliaj şi mici modificări la interior în aşteptarea noii generaţii.
Marti, 10 August 2010 | Intern

Normele de poluare ucid Honda Civic Type R în România

Obligativitatea normelor de mediu Euro 5 i-a făcut pe cei de la Honda Europe să ia decizia de a opri vânzările lui Civic Type R începând cu anul 2011. Modelul este disponibil în România în stoc limitat.

Tag-uri similare

Honda, Civic, Civic Type R, Type R, Honda Civic Type-R, Type R Mugen.Civic Type R Mugen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru