Jaguar F-Type

Joi, 29 Mai 2014 | Intern

Preţuri Jaguar F-Type Coupe în România: cel mai frumos model al britanicilor pleacă de la 72.000 de euro

Jaguar F-Type Coupe a ajuns şi în România. Modelul britanic vine cu trei versiuni de motorizare, toate pe benzină, şi cu un preţ de pornire de 71.290 de euro cu TVA.
Marti, 22 Aprilie 2014 | General

José Mourinho, ambasadorul Jaguar în Regatul Unit, a primit primul F-Type R Coupé

Antrenorul echipei Chelsea şi ambasador al mărcii Jaguar, José Mourinho, este primul om din Regatul Unit care recepţionează un Jaguar F-Type R Coupé.
Miercuri, 26 Martie 2014 | Modele noi

Jaguar XK se retrage din activitate la vară. Locul său va fi luat de XJ Coupe, rival al lui Mercedes S-Klasse Coupe

Deşi va scoate din producţie actualul XK în vara acestui an, Jaguar nu se grăbeşte să de anaştere unui succesor. El va sosi în 2017 şi va fi de fapt o variantă coupe a limuzinei XJ. Misiunea sa: clienţii lui Mercedes S-Klasse Coupe.
Duminica, 08 Decembrie 2013 | General

Jaguar renunță la forma ovală pentru grila radiatorului

Actualul Jaguar XK este ultimul model care va mai folosi grila radiatorului de formă ovală. Toate modelele viitoare vor afișa o grilă trapezoidală.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | Modele noi

Jaguar F-Type Coupe - al doilea teaser dezvăluie profilul sportivei britanice

Jaguar a publicat astăzi un teaser al viitorului F-Type Coupe, model aşteptat să îşi facă apariţia în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | Modele noi

Jaguar F-Type Coupé: prima imagine oficială

Versiunea cabriolet a lui F-Type va avea din această toamnă un frate Coupé. Acesta va fi lansat în 19 noiembrie, la Los Angeles.
Marti, 23 Iulie 2013 | General

Câştigătorul Turului Franţei a primit cadou un Jaguar F-Type

Jaguar i-a oferit lui Chris Froome, câştigătorul de anul acesta al Turului Franţei, un exemplar F-Type. Iniţiativa vine după ce Jaguar a asigurat suport tehnic pentru echipa lui Froome.
Miercuri, 10 Iulie 2013 | Concepte

Jaguar Project 7 Concept, roadsterul care celebrează victoriile englezilor la Le Mans

Jaguar şi-a lăsat inginerii şi designerii să se ”joace” cu un F-Type pentru a celebra cele şapte victorii din Le Mans obţinute în trecut. Rezultatul este conceptul Project 7, un roadster cu 550 CP şi un singur loc.
Marti, 04 Iunie 2013 | Modele noi

Jaguar a vândut deja jumătate din producţia lui F-Type pe 2013

Englezii de la Jaguar anunţă că au înregistrat comenzi pentru jumătate din cota de producţie stabilită pentru anul curent. Estimările interne arată că 90% dintre clienţii lui F-Type sunt noi pentru Jaguar.
Luni, 22 Aprilie 2013 | Intern

Preţuri Jaguar F-Type în România: roadsterul pleacă de la 78.120 de euro

Jaguar a publicat astăzi preţurile de la care va putea fi achiziţionat noul F-Type. Roadsterul britanic vine cu trei versiuni de putere şi un preţ de pornire de 78.120 de euro.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Autoipoteze

Jaguar F-Type ar putea primi o versiune de 600 CP în 2016

F-Type, noul roadster al britanicilor, ar putea primi o versiune de 600 CP în 2016, spun englezii de la Autocar. Zvonurile n-au fost comentate de reprezentanţii mărcii.
Joi, 28 Martie 2013 | Premii auto

Volkswagen Golf 7 este ”World Car of the Year 2013”

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate în cadrul Salonului Auto de la New York, un juriu format din 66 de jurnalişti auto a decis că a şaptea generaţie Volkswagen Golf merită să primească titlul "World Car of the Year 2013".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 28 Ianuarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Avem pentru voi alte 10 kituri de tuning interesante, aplicate unor modele contemporane. Excepţia o face însă un model Jaguar extrem de rar, lansat la începutul anilor ’90.
Joi, 08 Noiembrie 2012 | Tehnologie

Jaguar revine la transmisiile manuale odată cu lansarea noului F-Type

Transmisiile manuale, lăsate de Jaguar pe margine după lansarea noii generaţii de modele ale mărcii britanice, vor reveni în forţă în gamă după lansarea sportivei F-Type.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Modele noi

Jaguar F-Type a înregistrat deja 2.000 de comenzi

Jaguar F-Type, roadsterul lansat la Salonul Auto de la Paris, a înregistrat deja 2.000 de comenzi de la clienţii din Europa. Valoarea reprezintă o treime din aşteptările de vânzări pentru 2013.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Jaguar F-Type, galerie foto completă şi informaţii noi

Jaguar a prezentat noul F-Type la Salonul Auto de la Paris. Roadsterul britanic oferă între 340 şi 495 CP, livraţi punţii spate cu ajutorul unei transmisii automate cu opt trepte.
Marti, 25 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Jaguar F-Type - galerie foto şi un nou video

Epopeea lansării noului Jaguar F-Type continuă. Britanicii au lansat un teaser video, însă la scurt timp, pe internet, a apărut o galerie foto completă a roadsterului.
Joi, 20 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Jaguar F-Type - prima imagine şi primele informaţii

Jaguar a dezvăluit astăzi prima imagine a viitorului F-Type, roadsterul inspirat de conceptul C-X16, pe care îl vom vedea în premieră mondială la Salonul de la Paris.
Vineri, 10 August 2012 | PARIS 2012

Confirmat: noul Jaguar F-Type se lansează în septembrie la Paris

Jaguar F-Type, cabrioletul sportiv cu care britanicii încearcă să atace Porsche, va vedea lumina zilei la Salonul de la Paris. Modelul britanic va avea în gamă trei motoare: două V6 şi un V8.
Joi, 09 August 2012 | Modele noi

Jaguar are în plan renaşterea lui X-Type şi un rival pentru BMW X3

Jaguar vrea să atace rivalii germani cu două noi modele. Este vorba despre un sedan de segment D, rival pentru BMW Seria 3, şi un crossover capabil să fure din clienţii lui BMW X3.

Tag-uri similare

Jaguar F-Type, roadster Jaguar, berlin[ Jaguar, Land Rover Freelander ]n China, noul SUV Land Rover, uzina Land Rover Marea Britanie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru