Jaguar X-Type

Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Jaguar XE, sedanul britanic concurent cu BMW Seria 3 și Audi A4

Jaguar a dezvăluit o serie de date noi despre noul XE, propunerea sa pentru segmentul sedanurilor medii premium. Cu o caroserie construită în mare parte din aluminiu şi cu motoare noi, eficiente, noul Jaguar XE va încerca să fure din clienţii lui BMW Seria 3 şi Mercedes C-Klasse.
Luni, 01 Septembrie 2014 | Modele noi

Jaguar XE: noul rival pentru BMW seria 3, tot mai aproape de lansare

Jaguar continuă să pregătească lansare anoului XE, rivalul declarat al lui BMW Seria 3. Modelul va fi o revoluţie în clasa premium şi va introduce tehnologii în premieră mondială.
Luni, 19 Mai 2014 | Modele noi

Jaguar ne prezintă o nouă imagine teaser a lui XE, succesorul lui X-Type

Jaguar a publicat pe contul oficial de Facebook o imagine teaser a modelului care va fi succesorul lui X-Type. Acesta se va numi XE şi va fi o berlină entry-level.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Industrie

Lista roşie: Fortwo, Phaeton şi Veyron, vedete în lista modelelor cu cele mai mari pierderi

O analiză a modelelor contemporane a relevat faptul că prima generaţie a lui Smart fortwo a fost o afacere foarte proastă pentru constructorul său. Veyron, Phaeton, Stilo şi VelSatis fac şi ele parte din lista roşie.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Modele noi

Jaguar anunță planurile pentru un urmaș al lui X-Type la Frankfurt

Jaguar se va folosi de ediția de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a ne dezvălui planurile sale de viitor. Ele includ lansarea unui sedan mediu, urmaș al lui X-Type și introducerea unui crossover.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Modele noi

Jaguar va dezvolta un model mai mic decât XF

Jaguar intenţionează să atace segmentul lui BMW Seria 3 cu un model care va fi oferit în mai multe versiuni de caroserie.
Joi, 09 August 2012 | Modele noi

Jaguar are în plan renaşterea lui X-Type şi un rival pentru BMW X3

Jaguar vrea să atace rivalii germani cu două noi modele. Este vorba despre un sedan de segment D, rival pentru BMW Seria 3, şi un crossover capabil să fure din clienţii lui BMW X3.
Joi, 12 Aprilie 2012 | General

Designerul Jaguar: ”Mi-ar plăcea să avem un automobil de talia lui Mini”

Ian Callum, şeful de design Jaguar, susţine că şi-ar dori să vadă în gama constructorului englez un automobil de talia unui Mini. Eforturile se vor concentra însă asupra unui urmaş pentru X-Type.
Marti, 01 Februarie 2011 | Modele noi

Jaguar va avea în patru ani un rival pentru BMW Seria 3

Jaguar lucrează în prezent la un model de segment D, capabil să rivalizeze cu BMW Seria 3. Sedanul nu va mai repeta greşelile strămoşului X-Type.
Luni, 15 Noiembrie 2010 | Modele noi

Jaguar pregăteşte XE, rivalul lui Seria 3 şi C-Klasse

Anul 2013 va aduce un nou concurent important în segmentul mediu premium. Jaguar va dezvălui XE, urmaşul lui X-Type, un rival de temut pentru noul Seria 3 şi faceliftul lui C-Klasse.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Modele noi

Jaguar XS va rivaliza BMW Seria 3 din 2013

Jaguar vrea să creeze un coupe cu patru uşi care se va lupta pe segmentul lui Audi A5 Sportback şi al lui BMW Seria 3. Deşi modelul Audi este duşmanul ideologic, Jaguar ţinteşte imaginea celor de la BMW.
Vineri, 03 Septembrie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Jaguar X-Type va fi dezvoltat pe platforma lui XK

Relansarea modelului X-Type, destinat să concureze în segmentul mediu împotriva lui Seria 3 şi C-Klasse, se va face pe platforma actualului XK, în perioada 2012-2014.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Iulie 2010 | Modele noi

Jaguar confirmă producţia viitorului X-Type, rival pentru BMW Seria 3

Preşedintele Tata Motors a confirmat producţia unui înlocuitor al vechiului X-Type, capabil să se bată cu rivali germani ca BMW Seria 3 şi Audi A4. Britanicii vor lansa însă şi un roadster F-Type.
Vineri, 15 Ianuarie 2010 | General

Cele mai dezamagitoare masini ale ultimilor 10 ani

Masinile care au dezamagit pe piata sunt aceleasi, indiferent de piata si culturi. Exemplul cel mai potrivit este lista facuta de britanicii de la Autocar, care poate fi vizata fara probleme si la noi.

Tag-uri similare

Jaguar X-Type, Seat Toledo, Subaru Tribeca, Alfa Romeo Spider, Renault Vel Satis, Dodge Avenger, Fiat Stilo, Peugeot 1007, Nissan Primera, Renault Avantime
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru