Salonul Auto Tokyo

Joi, 12 Ianuarie 2023 | Modele noi

Nissan va prezenta noul GT-R actualizat la Salonul Auto de la Tokyo

Nissan a confirmat oficial că va prezenta noua versiune actualizată a legendarului GT-R în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Noul model va fi dezvăluit în 13 ianuarie.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Tehnologie

Rebel fără cauză: Yamaha a prezentat un robot care poate să conducă o motocicletă

Yamaha a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo un robot capabil să piloteze o motocicletă fără modificări suplimentare. I-au spus Motobot, dar nu vă așteptați să-l înlocuiască pe Valentino Rossi prea curând.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Concepte

Yamaha Sports Ride Concept - o mașină sport creată de celebrul producător de motociclete

Yamaha a prezentat conceptul unui automobil sport la Salonul Auto de la Tokyo. Vorbim despre al doilea concept de automobil prezentat de producătorul nipon de motociclete.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Premii auto

Volkswagen Golf devine prima maşină non-niponă care câştigă titlul Maşina Anului în Japonia

Volkswagen Golf se mândreşte cu faptul că este primul automobil de import care obţine titlul "Maşina Anului" în Japonia. Compacta germană a câştigat titlul japonezilor cu un punctaj record în istoria concursului, de 504 puncte dintr-un total de 600 posibile.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Concepte

Yamaha Motiv: primul model de oraş al companiei japoneze a fost prezentat la Tokyo

Yamaha a apelat la celebrul Gordon Murray pentru a-i proiecta primul autoturism. Acesta se numeşte Motiv, este gândit pentru Europa şi a fost expus la Salonul Auto de la Tokyo.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Concepte

Nissan BladeGlider Concept, intepretarea electrică a lui Deltawing

Nissan va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo un concept numit BladeGlider. Acesta prefigurează o versiune de stradă a lui Deltawing, prototipul neobişnuit folosit de japonezi în cursele de anduranţă din 2012.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Nissan aduce la Tokyo un model sport inspirat de conceptul Esflow

Nissan 370Z ar putea primi un frăţior mai mic, inspirat din conceptul Esflow. Andy Palmer, Vicepreşedinte executiv Nissan, a anunţat prezentarea modelului la Salonul Auto de la Tokyo.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Concepte

Toyota a dezvoltat o versiune de performanţă a lui iQ

Toyota aduce o versiune de performanţă a lui iQ la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul de 128 CP va fi construit în doar 100 de unităţi.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Modele noi

Honda şi-a prezentat noile motoare şi transmisii la Tokyo

Honda a adus la Salonul Auto de la Tokyo noua gamă de motoare şi transmisii pe care le va lansa în următorii doi ani. Acestea sunt cu 10% mai economice decât actualele unităţi şi dezvoltă mai multă putere.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Concepte

Honda EV-STER - imagini şi informaţii cu roadsterul electric expus la Tokyo

Honda a adus conceptul unui roadster electric la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul se numeşte EV-STER şi prezintă influenţe de la CR-Z.
Luni, 28 Noiembrie 2011 | Concepte

Toyota Fun-Vii a debutat la Tokyo

Toyota a prezentat conceptul Fun-Vii la Salonul Auto de la Tokyo. Fun-Vii este un acronim pentru "Fun-Vehicle interactive internet".
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Modele noi

Volkswagen Passat Alltrack - primele imagini şi informaţii oficiale

Volkswagen a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Passat Alltrack, crossoverul de clasă medie inspirat din fratele premium de la Audi, Allroad.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 27 Martie 2011 | Concepte

BMW ar putea veni la Tokyo cu un nou concept M

Constructorul german BMW ar putea veni la Tokyo cu conceptul M. Acesta va beneficia de tehnologia materialelor uşoare şi de tratamentul Diviziei M.
Joi, 23 Decembrie 2010 | Modele noi

Nissan va prezenta nouă modele noi la Tokyo

Nissan va prezenta o serie de concepte la Salonul Auto de la Tokyo. Printre acestea se află o versiune mai agresivă a lui Leaf şi un Juke echipat cu un pachet de accesorii.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Modele noi

Viitorul Mazda MX-5 va fi mai uşor şi va avea un motor de 1.5 litri

Viitorul Mazda MX-5 va fi influenţat puternic de RX-8 şi va avea un aspect care se va situa între conceptele Shinari şi Ibuki. Debutul are loc la Salonul Auto de la Tokyo din 2011.
Joi, 27 Mai 2010 | Modele noi

Lansarea lui Toyota FT-86 ar putea fi amânată cu doi ani

Lansarea lui Toyota FT-86 ar putea fi amânată cu doi ani din cauza unei pieţe slabe pe segmentul automobilelor sport şi pe fondul unor schimbări drastice în materie de design.
Marti, 25 Mai 2010 | General

Salonul Auto de la Tokyo va fi de trei ori mai mic în 2011

Salonul Auto de la Tokyo din 2011 a fost devansat cu o lună, iar locul în care va fi organizat are o suprafaţă de trei ori mai mică decât cea folosită în ultimii 20 de ani.
Duminica, 11 Octombrie 2009 | Concepte

Imagini noi cu conceptul Subaru Hybrid Tourer

Oficialii Subaru au prezentat noi imagini cu conceptul Hybrid Tourer. Noile fotografii prezinta munca depusa de designeri pentru a crea interiorul vehiculului.
Marti, 06 Octombrie 2009 | Modele noi

Toyota critica masinile electrice, dar prezinta un iQ electric

Desi vor prezenta o versiune electrica a lui iQ la Salonul Auto de la Tokyo, japonezii de la Toyota considera ca modelele electrice nu au un viitor in materie de vanzari la scara larga.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Modele noi

Mazda isi va prezenta noua generatie de motoare la Tokyo

Japonezii de la Mazda au anuntat ca vor prezenta o noua generatie de motoare la Salonul Auto de la Tokyo, alaturi de o noua transmisie automata, care este cu 5% mai eficienta decat unitatile actuale.

Tag-uri similare

Toyota, Mazda, Salon Auto, Concept, Salonul Auto, hibrid, Subaru, vehicule electrice, Mazda2, Tokyo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru