UPDATE: Un nou teaser video cu Skoda Superb facelift: cehii scot în evidență formele viitorului vârf de gamă

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 22.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat un teaser video nou cu viitorul Superb facelift. Acum, cehii pun accent pe formele viitorului model și pe luminile de întâmpinare ascunse în carcasele oglinzilor.

Update: 22.05.2019

Skoda a mai publicat un teaser video care anunță lansarea viitorului Superb facelift. De această dată, cehii scot în evidență formele viitorului vârf de gamă, dar oferă și câteva cadre cu detalii de caroserie.

În plus, teaserul video pregătit de Skoda scoate în evidență viitoarele lumini de întâmpinare atent ascunse în carcasele oglinzilor.


Știrea inițială: 21.05.2019

Campania de promovare a viitoruluI Skoda Superb facelift a demarat în urmă cu câteva săptămâni. Cehii au pregătit atât schițe oficiale cu vârful de gamă, cât și clipuri teaser care scot în evidență o serie de detalii de caroserie.

De această dată, teaserul video publicat de constructorul din Mlada Boleslav scoate în evidență stopurile viitorului Superb facelift, dar și noile lumini de semnalizare dinamice.

Până în acest moment știm că Skoda Superb facelift va putea fi echipat, în premieră, cu faruri cu tehnologie LED Matrix. În plus, vârful de gamă pregătit de cehi va primi și o versiune Scout.

Așa cum deja ne-am obișnuit, această variantă ar urma să primească protecții suplimentare pentru caroserie, o gardă la sol ceva mai generoasă comparativ cu versiunile normale și, bineînțeles, un sistem de tracțiune integrală în echiparea standard.

În plus, cehii promit sisteme de siguranță noi și sisteme de propulsie îmbunătățite. Pe lista noutăților amintim și varianta plug-in hybrid. Conform primelor informații, sistemul de propulsie PHEV va fi "împrumutat" de pe Volkswagen Passat GTE, iar asamblarea versiunii va avea loc în fabrica din Kvasiny.

Skoda va prezenta Superb facelift în 23 mai în cadrul unui eveniment desfășurat în Bratislava. Alături de vârful de gamă, oficialii Skoda vor expune în premieră și noul Citigo-e iV, versiunea electrică a modelului de oraș din portofoliul producătorului ceh.

Comentarii (5)

  • Nu prea inteleg la ce atata tam-tam pentru un facelift Skoda...Auzi acolo!,,Un nou teaser....'' de parca cine stie ce OZN-u...
    14 4
  • Pai e una din cele mai bune masini la raportul pret dotari din clasa sa. Abia astept sa apara sa dau comanda dar probabil ca o sa fie timpul de asteptare f mare.
    3 4
  • Da aproape cat pentru un Koenigseg...un an doi poate...trei..cine stie?!
    7 1
  • Strategie pt a mai creste un pic pretul.
    3 0
  • Anonim
    @ Sandu sunt si acuma modele de la Skoda dupa care astepti minim 6 luni . Unul dintre ele Skoda Karoq . Ca iti convine tie sau nu Skoda vinde multe masini care au un raoprt pret , calitate , spatiu peste multe alte marci mai premium sa zicem .
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru