Video. Viitorul Volkswagen Arteon Shooting Brake, surprins în timpul testelor: modelul va fi prezentat în 24 iunie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 05.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Unul dintre prototipurile lui Arteon Shooting Brake a fost surprins în timpul testelor. Modelul constructorului german va fi disponibil și în versiune de performanță R și va fi prezentat în 24 iunie.

În urmă cu câteva zile, Volkswagen a publicat prima imagine prelucrată digital cu viitoarele Arteon Shooting Brake și Arteon facelift. Conform oficialilor producătorului german, prezentarea modelelor va avea loc în 24 iunie în cadrul unui eveniment online.

Acum, unul dintre prototipurile viitorului Arteon Shooting Brake a fost surprins în timpul unei sesiuni de teste care a avut loc pe drumurile publice.

Conform celor mai recente rapoarte, viitorul model pregătit de constructorul german va fi echipat cu cea mai nouă generație a pachetului Modular Infotainment Matrix (MIB 3). În același timp, Volkswagen va introduce în gama Arteon și câteva sisteme noi de asistență, cel mai important urmând să fie Travel Assist (permite o rulare semi-autonomă în anumite situații de trafic).

Gama de motorizări ar urma să fie preluată de pe actuala versiune Arteon, însă nemții vor plusa și cu o variantă R. Conform zvonurilor, viitorul Arteon Shooting Brake R va miza pe un motor pe benzină de 2.0 litri cu 330 CP.

Resursele vor fi gestionate de o transmisie automată cu șapte trepte și de un sistem de tracțiune integrală.

Comentarii (2)

  • mda, dupa SUV-urile care sunt doar cross-overe, dupa coupe-urile care sunt simple sedanuri mai turtite, acum si break-urile au devenit shooting-brake-uri.
    9 1
  • imi pare doar un brak, mai muuult pana la un shooting break ... pacat.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru