Despre Ramada Hotel & Suites Bucuresti Nord

Ramada Hotel & Suites Bucuresti Nord este un hotel de 4 stele, situat intr-o zona linistita, rezidentiala, in partea de nord a orasului. Ramada Hotel & Suites Bucuresti Nord este un hotel clasic, cu un amplasament ideal, la doar 15 minute de centrul orasului si la o distanta de 9 km de Aeroportul International "Henri Coanda". Oricare ar fi scopul calatoriei (afaceri sau turism) noi ne ridicam la asteptarile dumneavoastra oferindu-va mai multe tipuri de camere (De Luxe, Business, Studiouri si Apartamente) si diferite facilitati adaptate oricarei cerinte. Oferim o gama variata de produse pentru confortul dumneavoastra.

Salile noastre moderne si multifunctionale (Sapphire, Agate, Opal, Topaz, Onyx, Quartz, si Emerald), eleganta sala Diamond Ballroom, impunatoarea Crystal Ballroom, modernul Club Amethyst si sala American Lounge va ofera conditiile ideale pentru orice ocazie - o conferinta, un eveniment special, o nunta de neuitat sau o cina confidentiala.

HUNTING CINEMA reprezinta un produs nou lansat in exclusivitate pe piata din Romania de catre Ramada Hotel & Suites Bucharest North. Fie ca doriti sa-l folositi ca un exercitiu de socializare, team building sau pur si simplu pentru relaxare dupa o zi stresanta, Hunting Cinema este solutia ideala. Simulatorul contine scene realiste de vanatoare din intreaga lume, tir sportiv cat si jocuri distractive potrivite atat vanatorilor experimentati cand si jucatorilor amatori. Pentru mai multe detalii va rugam accesati:
http://www.youtube.com/watch?v=cgN9icgIXz8
http://www.youtube.com/watch?v=CV4byZsGu98

Hunting Cinema este valabil doar pe baza de rezervare si in functie de disponibilitate in momentul primirii cererii dumneavoastra de rezervare.

La Ramada Hotel & Suites Bucuresti Nord experienta unor servicii excelente intr-o atmosfera eleganta si confortabila ii face pe oaspetii nostri sa se simta intotdeauna ca acasa.

Facilitati

Pentru confortul dumneavoastra: Room service (intre 7:00 si 23:00); Internet wireless gratis in lobby; Serviciul de urgenta - 24 ore; Parcare si Inchiriere de masini; Taxi; Pastrarea bagajelor; Lifturi; Spalatorie si Curatatorie; Spatiu de relaxare; Personal vorbitor de limbi straine; Seif; Ingrijire copii; Parcare subterana.

Pentru afacerile dumneavoastra: 17 Sali de evenimente; Inchiriere echipament audio-video; Fax; Imprimanta; Copiator; Internet de mare viteza inclus in pachet; Informatii locale, rezervari si aranjamente de calatorie; Departament specializat in Evenimente.

Pentru relaxare: Sala de sport; Sauna; Baie turceasca. Toti oaspetii cazati in hotel beneficiaza gratuit de facilitatile centrului de sanatate, Go Fitness Health Club.

Dotarile Camerelor variaza in functie de tipul camerei.

Pentru confortul dumneavoastra: Aer conditionat cu control individual; Halat de baie si papuci; Camere intercomunicante; Camere/Facilitati pentru persoane cu disabilitati; Camere si etaje pentru nefumatori; Birou cu lampa ajustabila; TV LCD; Pay TV; Produse de ingrijire; Foen; Fier si masa de calcat; Aparat Nespresso; Internet de mare viteza gratis in toate camerele; Mini-bar.

Pentru securitatea dumneavoastra: Sistem automat de inchidere a usilor; Sistem electronic de inchidere a usilor; Usi rezistente la foc; Detector de fum electronic; Seif de marimea unui laptop; Vizor; Serviciul de securitate si supraveghere cu camere disponibil 24 ore.