Autovot 2010

Voteaza cea mai tare masina din 2010

Regulament Oficial Concurs "AUTOVOT 2010" 25 ianuarie - 15 februarie februarie 2010

Sectiunea 1

Perioada desfasurarii concursului: Concursul cu numele: Concurs “AUTOVOT 2010” se va desfasura in perioada 25 ianuarie - 15 februarie 2010.

Participantii in promotie

Pot participa la promotie persoanele fizice cu cetatenie romana si domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor SC Imedia Plus Group SA si Azerty Distribution, Booster.ro, Arobs Transilvania Software, Automotive Glass si SAS Grup si a rudelor de gradul intai ale acestora. Organizatorii promotiei sunt: SC Imedia Plus Group SA si Azerty Distribution, Booster.ro, Arobs Transilvania Software, Allview.ro, Automotive Glass si SAS Grup.

Sectiunea 2

Mecanismul concursului

Premiile pentru concursul “AUTOVOT 2010” sunt:

La concursul AUTOVOT 2010 pot participa toti userii Automarket in conditiile in care acestia au completat datele personale si informatiile necesare in formularul post-index de concurs. Votul se bazeaza pe doua segmente: DESIGN si CALITATE PRET. Userii vor vota stabilind locul pe care un anumit model se afla la respectiva categorie in preferintele acestora. Votul va fi confirmat de user ulterior completarii formularului de concurs prin click pe link-ul de confirmare de pe e-mail-ul specificat la inscriere.

Premiile pentru userii care au confirmat votul vor fi acordate astfel:

Marele Premiu - userul care a ghicit perfect ordinea pozitiilor la cele doua categorii de votare. Daca vor exista mai multi useri care vor indeplini acest criteriu, premiul va fi acordat prin tragere la sorti.

Premiile 1, 2 si 3 se vor acorda pentru fiecare categorie in parte, se vor acorda prin tragere la sorti. Modalitatea de desemnare a castigatorilor este identica celei expuse mai sus.

PREMII ACORDATE:

MARELE PREMIU: Sistem PC Acer Emachines, Locator auto prin GPS Smailo, Pachet folie auto profesionala

Premiul 1 Design: Sistem de navigatie GPS i-Sun , Telefon mobil dual SIM T1 Vision

Premiul 1 Calitate/Pret: Navigator GPS Go Clever 4366, Telefon mobil dual SIM S2 Guld

  

Premiul 2 Design: Apple iPod Nano 8GB black, Senzor de parcare HyMav

Premiul 2 Calitate/Pret: Apple iPod Nano 8Gb black, Senzor de parcare HyMav

Premiul 3 Design: Sistem de navigatie prin GPS Smailo, Telefon mobil dual SIM M2i Chroma

Premiul 3 Calitate/Pret: Sistem de navigatie prin GPS Smailo, Telefon mobil dual SIM M2i Chroma

Mentiune Design: Alarma auto Maat GFM 675, Folie auto profesionala

Mentiune Calitate/Pret: Car kit Bluetooth Motorola T505, Folie auto profesionala

Premiile instant: SAS Locator, GPS Smailo, 10 incarcatoare auto, 10 antene GPS, 7 Soundracers, 5 instalatii Xenon sunt acordate aleatoriu de calculator imediat dupa click pe linkul de confirmare din e-mailul primit de la noi.

Sponsori: Daca nu vor exista destui participanti care vor ghici toate pozitiile in ordine, in tragerea la sorti vor intra, in ordine:

-utilizatorii care au ghicit doua din primele trei pozitii ale modelelor din topul rezultat dupa voturile tuturor concurentilor.

-utilizatorii care au ghicit una din primele trei pozitii ale modelelor din topul rezultat dupa voturile tuturor concurentilor.

Clasamentul final al masinilor va fi stabilit in urma adunarii punctajelor obtinute de modelele participante la cele doua categorii.

Modelele vor fi punctate astfel: locul 1 la oricare dintre cele categorii - trei puncte. Locul 2 - doua puncte. Locul 3 - un punct.

Orice tentativa de frauda va atrage cu sine eliminarea fara drept de apel a respectivului/respectivilor useri.

SPONSORI:

Azerty Distribution: - 10 X incarcator auto Nokia DC-4, 10 X antena GPS Externa pentru Mio, navigator GPS Go Clever 4366, Sistem Acer Emachines, Car kit Bluetooth Motorola T505, 2 X Apple ipod Nano 8GB black

Booster.ro : Sistem de navigatie GPS i-Sun 4300, 2 X Senzori auto de parcare HyMav, Alarma auto Maat GFM 675, 5 X Instalatie Xenon GT Hid, 7 X Sound Racers V8 Shelby Sound

Allview.ro: Telefon mobil Allview T1 Vision, Telefon mobil Allview S2 Guld, 2 X Telefon mobil Allview M2 Chroma

Arobs Transilvania Software: 3 X Sistem de navigatie GPS Smailo, SMailo Locator

Automotive Glass: 3 X pachete folii profesionale auto

SAS Grup: SAS Locator

Valoarea totala a premiilor este de 16 283 Ron (TVA inclus)

Nu se ofera contravaloarea premiilor in bani.

Sectiunea 3

Modul de participare

In ziua de 15 februarie 2010, are loc extragerea castigatorilor finali, prin tragere la sorti cu ajutorul calculatorului. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site. Castigatorii premiilor vor fi anuntati telefonic sau pe e-mail de castigarea premiilor si de modalitatea de a intra in posesia acestora. Castigatorii premiilor instant, dar si cei ai premiilor 1,2,3 si Mentiune vor trebui sa trimita un e-mail cu numele, numarul de telefon, adresa completa, precum si o copie dupa CI personala, la adresa de e-mail concurs@automarket.ro, specificand care este premiul castigat. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la afisarea listei finale de castigatori ai premiilor instant pe site, castigatorii nu isi revendica premiul, acesta nu se va mai acorda. Premiile vor fi trimise prin curier in maxim 10 zile de la afisarea castigatorilor finali pe site la adresa exacta furnizata de castigatori telefonic sau pe e-mail. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de SC Imedia Plus Group SA. Organizatorii promotiei, SC Imedia Plus Group SA si Azerty Distribution, Booster.ro, Arobs Transilvania Software, Allview.ro, Automotive Glass si SAS Grup, nu-si asuma raspunderea pentru posibilele deteriorari sau vicii ascunse ale premiului sau deteriorari datorate transportului.

SC Imedia Plus Group SA va livra doar premiile revendicate sau confirmate in cele 10 zile de la afisarea pe site a castigatorilor. Dupa aceasta data, nici un mail primit pe adresa concurs@automarket.ro referitor la acest concurs nu va mai fi luat in considerare. Premiile nerevednicate de catre castigatori (sau negasiti la adresa) vor fi anulate.

Sectiunea 4

Taxe si validarea castigurilor

Premiile oferite in promotie vor fi suportate si platite de catre organizatorii promotiei: SC Imedia Plus Group SA si Azerty Distribution, Booster.ro, Arobs Transilvania Software, Allview.ro, Automotive Glass si SAS Grup

Modalitatea de inmanare a premiilor

SC Imedia Plus Group SA va organiza extragerea prin tragere la sorti si va anunta castigatorii pe site-ul www.automarket.ro

Sectiunea 5

Incetarea/ intreruperea concursului

Concursul poate inceta inainte de implinirea perioadei mentionate la sectiunea 1, de mai sus, in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta promotie.

Promotia mai poate inceta inainte de implinirea perioadei precizate la sectiunea 1 ori poate fi suspendata in baza deciziei organizitorului cu conditia ca acesta sa anunte in prealabil o astfel de situatie.

Sectiunea 6

Dispozitii finale

Participarea la acest concurs presupune automat acordul participantilor, ca datele personale furnizate sa devina proprietatea organizatorului. Aceste date pot fi utilizate pentru actiuni publicitare viitoare, fara alte obligatii sau plati. Toti participantii in promotie accepta sa se conformeze acestui regulament.

Acordarea premiilor reprezinta principala obligatie a organizatorilor. Validarea si modul in care acest lucru se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al organizatorilor. Odata cu primirea premiului, participantul castigator declara in mod liber si neechivoc ca nu are nici un fel de pretentii, de nici o natura si nu va avea nici in viitor, fata de organizatori. Regulamentul va fi afisat pe site-ul www.automarket.ro pe intreaga perioada a concursului.

Prezentul regulament a fost autentificat de un notar public.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Imedia Plus Group SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: organizarea de concursuri si promotii precum si desemnarea si autentificarea castigatorilor in cadrul promotiei.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru organizarea de concursuri si promotii precum si desemnarea si autentificarea castigatorilor in cadrul promotiei. Refuzul dvs. determina imposibilitatea inscrierii in promotie.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai doar catre SC Imedia Plus Group SA. La cerere se poate trimite lista cu castigatorii si catre restul participantilor la promotie, respectiv: Azerty Distribution, Booster.ro, Arobs Transilvania Software, Allview.ro, Automotive Glass si SAS Grup pentru legalizarea extragerii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Imedia Plus Group SA. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte tari. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru