Feedback

Oferte auto Dacia

 • Dacia Dokker la prețul special de 7370 Euro cu primă de casare inclusă

  Dacia Dokker are un preț special prin Programul Rabla începând de la 7370 Euro, TVA inclus și 5 ani garanție pentru versiunea Basic 1.6. Beneficiază de oferta lunii August și la achiziţia unui Dokker primești o reducere de 300 euro TVA inclus. Informații suplimentare în reţeaua Dacia.
 • Dacia Duster la prețul special de 8850 Euro cu primă de casare inclusă

  Dacia Duster are un preț special prin Programul Rabla începând de la 8850 Euro, TVA inclus și 5 ani garanție pentru versiunea Access 1,6. Beneficiază de oferta lunii August și la achiziţia unui Duster primești o reducere de 700 euro TVA inclus. Informații suplimentare în reţeaua Dacia.
 • Dacia Lodgy la prețul special de 9350 Euro cu primă de casare inclusă

  Dacia Lodgy are un preț special prin Programul Rabla începând de la 9350 Euro, TVA inclus și 5 ani garanție pentru versiunea Ambiance 1.6, 7 locuri. Beneficiază de oferta lunii August și la achiziţia unui Lodgy primești o reducere de 300 euro TVA inclus. Informații suplimentare în reţeaua Dacia.
 • Dacia Logan la prețul special de 5500 Euro cu primă de casare inclusă

  Dacia Logan are un preț special prin Programul Rabla începând de la 5500 Euro, TVA inclus și 5 ani garanție. Informații suplimentare în reţeaua Dacia.
 • Dacia Logan în serie limitată la 9400 Euro

  Dacia adaugă în oferta modelului Logan, ediția aniversară "Logan 10 ani" care include următorul nivel de echipare: proiectoare fața dublu optice; sistem de semnalizare pe oglinzile retrovizoare; un stripping de culoare neagră la nivelul stâlpului central; protecții laterale de culoare neagră pentru portiere; mască de culoare roșu închis pentru blocurile optice spate; baghetă de decor de culoare neagră pentru bara de protecție spate; jante de oţel de 16’’ Dark Metal.
 • Dacia Sandero la prețul special de 5340 Euro cu primă de casare inclusă

  Dacia Sandero are un preț special prin Programul Rabla începând de la 5340 Euro, TVA inclus și 5 ani garanție pentru versiunea Acces 1,2 16V. Informații suplimentare în reţeaua Dacia.
 • Reduceri între 700 - 2500 Euro pentru modelele Dacia

  Adras, dealer Dacia, anunță o ofertă cu reduceri între 700 - 2500 Euro pentru toate modelele comandate până la data de 31 august 2014.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru