Feedback

Oferte auto Dacia

 • Dacia Dokker la prețul special de 7250 Euro cu primă de casare inclusă

  Dacia Dokker are un preț special prin Programul Rabla începând de la 7250 Euro, TVA inclus și 5 ani garanție pentru versiunea Basic 1.6. Beneficiază de oferta lunii Iulie și la achiziţia unui Dokker primești o reducere de 300 euro TVA inclus. Informații suplimentare în reţeaua Dacia.
 • Dacia Dokker Van la prețul special de 7050 Euro cu primă de casare inclusă

  Dacia Dokker Van are un preț special prin Programul Rabla începând de la 7050 Euro, TVA inclus și 5 ani garanție pentru versiunea Basic 1.6. Beneficiază de oferta lunii Iulie și la achiziţia unui Dokker Van primești o reducere de 300 euro TVA inclus. Informații suplimentare în reţeaua Dacia.
 • Dacia Duster la prețul special de 8850 Euro cu primă de casare inclusă

  Dacia Duster are un preț special prin Programul Rabla începând de la 8850 Euro, TVA inclus și 5 ani garanție pentru versiunea Access 1,6. Beneficiază de oferta lunii Iulie și la achiziţia unui Duster primești o reducere de 700 euro TVA inclus. Informații suplimentare în reţeaua Dacia.
 • Dacia Lodgy la prețul special de 9350 Euro cu primă de casare inclusă

  Dacia Lodgy are un preț special prin Programul Rabla începând de la 9350 Euro, TVA inclus și 5 ani garanție pentru versiunea Ambiance 1.6, 7 locuri. Beneficiază de oferta lunii Iulie și la achiziţia unui Lodgy primești o reducere de 300 euro TVA inclus. Informații suplimentare în reţeaua Dacia.
 • Dacia Logan în serie limitată la 9400 Euro

  Dacia adaugă în oferta modelului Logan, ediția aniversară "Logan 10 ani" care include următorul nivel de echipare: proiectoare fața dublu optice; sistem de semnalizare pe oglinzile retrovizoare; un stripping de culoare neagră la nivelul stâlpului central; protecții laterale de culoare neagră pentru portiere; mască de culoare roșu închis pentru blocurile optice spate; baghetă de decor de culoare neagră pentru bara de protecție spate; jante de oţel de 16’’ Dark Metal.
 • Dacia Sandero la prețul special de 5240 Euro cu primă de casare inclusă

  Dacia Sandero are un preț special prin Programul Rabla începând de la 5240 Euro, TVA inclus și 5 ani garanție pentru versiunea Acces 1,2 16V. Informații suplimentare în reţeaua Dacia.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru