Feedback

Oferte auto Skoda

 • Skoda Citigo, 8.498 euro

  Cutii automate, motoare diesel sau orice alte optiuni ti-ai putea dori pentru masina cu raportul perfect intre nevoile tale de spatiu in oras – fie el in habitaclu sau atunci cand gestionezi un loc dificil de parcare! Cu motorizarile sale de 1.0 MPI, ŠKODA Citigo e raspunsul perfect la ritmul orasului.
 • Editia speciala Fabia Colour Concept are un pret special de 9.588 euro

  Pe buna dreptate, ai acum o masina care capteaza priviri si te scoate in evidenta. Noua ŠKODA Fabia nu e o simpla masina, e un asistent personal inteligent cu interior stilat si design modern. Sistemele inteligente si noile inovatii in design precum plafonul panoramic din sticla, sistemul de sincronizare a smartphone-ului cu masina, Multimedia Bracket, pornirea prin buton Kessy si sistemul ColourConcept de culori personalizabile, transforma noua ŠKODA Fabia in masina cu care nu vei trece neobservat prin oras.
 • Skoda Octavia de la 14.540 euro

  ŠKODA Octavia Smart e o investitie inteleapta si de viitor, fiind de 4 ani cel mai vandut model de import din Romania. De ce? Pentru ca nu ai niciun motiv sa schimbi un lucru atat de bun. ŠKODA Octavia Smart beneficiaza de toate dotarile Ambition si, ca sa fii pe deplin convins, i-am adaugat dotari Climatronic, blocuri optice spate cu tehnologie LED, oglinda retrovizoare cu senzor de umiditate. Toate la un pret de nerefuzat, acum prin programul Remat: 14.540 Euro cu TVA inclus. Un pret perfect pentru o masina perfecta, am spune noi.
 • Doar 11.880 euro pentru Skoda Rapid

  ŠKODA Rapid Spaceback dovedeste ca o masina incapatoare si confortabila, potrivita unei familii tinere si dinamice, poate fi moderna si atragatoare. Incalzirea scaunelor, scaunul soferului cu reglaj electric, senzorii de parcare spate, senzorii de ploaie, transmisia automata manuala si motorizarile fiabile, dar puternice, de 1.2, 1.4, 1.6 TSI sau TDI, fac din ŠKODA Rapid Spaceback solutia sigura pentru deplasarile tale in oras sau pentru drumurile in care ai nevoie de spatiu. Oferta se adreseaza persoanelor juridice.
 • Skoda Superb la pretul de 20.938 euro

  Putere, eleganta si personalitate plina de prestanta, care se impune in peisajul citadin. Oricare ar fi pachetul de dotari si echipari pe care l-ai alege, fie ca vorbim de Active, Ambition, Elegance sau pretentiosul model de designer Laurin & Klement, ŠKODA Superb este alegerea pentru o masina care nu lasa nimic de dorit: un autoturism suveran, elegant, dar practic pentru orice destinatie sau calatorie de afaceri.
 • Skoda Yeti de la 15.735 euro

  ŠKODA Yeti este masina care face fata cu brio provocarilor orasului sau drumurilor off-road, pe care ai alege sa te aventurezi. Pozitia inaltata, vizibilitatea perfecta, sistemele de protectie eficiente si multiplele optiuni de depozitare iti ofera experienta condusului unei masini de aventura transformate intr-un SUV compact, perfect adaptat orasului.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru