Feedback

Oferte auto Skoda

 • Skoda Citigo la prețul special de 5990 Euro prin programul Remat

  Skoda Citigo are o ofertă avantajoasă valabilă prin Programul Remat, cu un preț special care porneste de la 5990 Euro, TVA inclus. Pentru informații suplimentare contactați distribuitorii autorizați ai mărcii.
 • Skoda Fabia la prețul special de 6990 Euro prin programul Remat

  Skoda Fabia are o ofertă avantajoasă valabilă prin Programul Remat, cu un preț special care porneste de la 6990 Euro, TVA inclus. Pentru informații suplimentare contactați distribuitorii autorizați ai mărcii.
 • Skoda Octavia la prețul special de 12190 Euro prin programul Remat

  Skoda Octavia are o ofertă avantajoasă valabilă prin Programul Remat, cu un preț special care porneste de la 12190 Euro, TVA inclus. Pentru informații suplimentare contactați distribuitorii autorizați ai mărcii.
 • Skoda Rapid Spaceback la prețul special de 8600 Euro prin programul Remat

  Skoda Rapid are o ofertă avantajoasă valabilă prin Programul Remat, cu un preț special care porneste de la 8600 Euro, TVA inclus. Pentru informații suplimentare contactați distribuitorii autorizați ai mărcii.
 • Skoda Yeti la prețul special de 15500 Euro prin programul Remat

  Skoda Yeti are o ofertă avantajoasă valabilă prin Programul Remat, cu un preț special care porneste de la 15500 Euro, TVA inclus. Pentru informații suplimentare contactați distribuitorii autorizați ai mărcii.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru