Comparativ cu modelul BMW 116d „normal", capacitatea motorului BMW TwinPower Turbo a fost redusă de la 2,0 la 1,6 litri şi îmbină o versiune mai rafinată a injecţiei directe Common Rail cu presiune de injecţie de 2.000 de bari. Acest pachet de tehnologie inteligentă reduce în mod semnificativ consumul de combustibil şi produce valori impresionante ale performanţei. Rezultatul: BMW 116d Ediţie EfficientDynamics are un consum total de combustibil de 3,8 l/100 km şi emisii de CO2 extrem de reduse, de doar 99 g/km (valori provizorii – urmează a fi confirmate în mod oficial – în conformitate cu circuitul de testare EU, în funcţie de anvelopa selectată). Raportul înalt al transmisiei şi Afişarea schimbării vitezelor optimizată oferă un ajutor suplimentar conducătorului auto pentru a adopta un stil de condus economic în mod special. De exemplu, turaţiile motorului la 100 km/h în treapta a 6-a de viteză pe un drum de ţară sunt de doar 1.600 rpm. Cu 85 kW (116 CP), BMW 116d Ediţie EfficientDynamics accelerează de la 0 la 100 km/h în 10,5 secunde şi atinge o viteză maximă de 190 km/h.
116d de care ati mentionat voi e doar varianta simpla de 116d :)
Am facut o comparatie cu ASX-ul testat acum ceva timp la sectiunea aceea de jos de sub pret.(nu stiu cum o numiti voi) Ce mi se pare mie aiurea e: coolness effect: interesanta, NU!, dc? pt ca sunt ceva masini dinastea pe strada si putini sunt aia care vad ca e model nou facelift, asa ca pt restu lumii totul pare la fel de "vechi".
Facuta pentru: oras?! 2.0 diesel fara Start-stop e de oras?!, si ASX cu 1.8 diesel cu start-stop e de autostrada acolo unde te "folosesti la maxim" de sistemul asta.
Parerea mea e sa lasati doar izolarea fonica in acea sectiune si atat, restul e irelevant.
explicatia asta mai merge, sa inteleaga si ei :))
eu sunt satul cand aud de eternul 3.0 TDI
si combinatia de pe noul touareg hybrid [3.0 TSI 333cp si cu cele doua motoare activate, 380cp] era una potrivita pt audi-ul asta, dar e bun si asta de 2.0 unora nu le trebuie atata putere, le e deajuns.
simt nevoia sa-ti zic si tie ceva
Euro NCAP’s frontal impact test simulates a car crashing into another of similar mass and structure. In real life, when two cars collide the vehicle with the higher mass has an advantage over the lighter one. Generally speaking, vehicles with higher structures tend to fare better in accidents than those with lower structures. Therefore, ratings are comparable only between cars of similar mass and with broadly similar structures. Euro NCAP groups cars into the following structural categories: passenger car, MPV, off-roader, roadster and pickup. Within each of those categories, cars which are within 150kg of one another are considered comparable.
spune clar ca simuleaza impactul cu alta masina, ca-l vezi tu ca un zid e altceva, si da sunt multe masini care ajung in stalpi/copaci.
eu cred ca cine-si cumpara masina noua, volvo de ex, si-o cumpara pentru siguranta, ei in mare parte de asta se ocupa in special la masinile lor.
Si ca o concluzie, toate masinile sunt niste fiare pana la urma, si daca doamne doamne vrea sa te ia, te ia oricum.
Ultimele comentarii
55 in total