Autohut.ro

Bulevardul Nicolae Grigorescu, Numarul 110, Sector 3, Bucuresti
Sector 3 / Bucuresti

Telefon 0377 100 946
Web http://www.autohut.ro/

Autohut.ro a inceput activitatea in ianuarie 2013 si acum, putem spune ca suntem unul din principalii jucatori de pe piata de piese auto online. Avem un portofoliu complet, de peste 2 milioane de piese si accesorii auto pentru orice tip de mașină. Fiind optimizat pentru utilizarea prin intermediul smartphone-urilor si al tabletelor, Autohut.ro oferă profesionalism, promptitudine, siguranță, garanția produselor și nu în cele din urmă, un preț corect.

In decembrie 2015, dupa 3 ani de la lansare ne-am gandit ca putem oferi aceleasi servicii de calitate si ca service auto. Am deschis astfel Atelierul Autohut. Dorim sa oferim clientilor nostri din Bucuresti (momentan) serviciul conex de montare al pieselor comandate online in atelierul nostru multimarca autorizat RAR. Alaturi de o echipa pasionata de domeniul auto si cu multi ani de experienta in spate suntem siguri ca vom face multi clienti multumiti.

Nici un review.

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review