Feedback

ERC

Luni, 21 Iulie

ERC: Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din ERC. Tempestini a încheiat pe 15

Pilotul de WRC Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din Campionatul European de Raliuri, în timp ce Marco Tempestini a încheiat pe locul 15.
Vineri, 18 Iulie

ERC: Napoca Rally Academy concurează cu două echipaje la Raliul Estoniei

Simone Tempestini şi Marco Tempestini vor reprezenta România în Raliul Estoniei, a şaptea etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri.
Luni, 23 Iunie

ERC: Freddy Loix a câştigat pentru a noua oară Raliul Ypres din ERC

Freddy Loix a obţinut victoria în Raliul Ypres din cadrul Campionatului European de Raliuri după ce a profitat de abandonul suferit de liderul Kevin Abbring.
Luni, 16 Iunie

ERC: Tincescu speră la un rezultat bun la debutul pe asfalt în ERC

Florin Tincescu este încrezător în obţinerea unui rezultat bun în Raliul Ypres din Belgia, a patra etapa din cadrul sezonului 2014 al Campionatului European de Raliuri la categoria juniori.
1 comentariu
Joi, 29 Mai

ERC: Raliul Sibiului va avea loc în octombrie, dar nu va mai face parte din calendarul ERC

Raliul Sibiului nu va mai face parte din calendarul Campionatului European de Raliuri din acest an, însă va avea loc în luna octombrie ca un eveniment demonstrativ cu scopul de a reveni în competiţie în sezonul 2015.
Luni, 19 Mai

ERC: Bernardo Sousa a câştigat Raliul Insulelor Azore din cadrul ERC

Bernardo Sousa a obţinut dramatic victoria în Raliul Insulelor Azore în faţa lui Kevin Abbring, după ce liderul Craig Breen a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice.
Joi, 15 Mai

ERC: Florin Tincescu speră să obţină un rezultat bun în Raliul Insulelor Azore din ERC

Florin Tincescu va reprezenta România la clasa Junior a Raliului Insulelor Azore din cadrul Campionatului European de Raliuri. Patru probe speciale vor fi transmise în direct de Eurosport.
Marti, 22 Aprilie

ERC: Lappi a câştigat Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului în ERC

Esapekka Lappi a câştigat fără emoţii Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului general după ce favoritul publicului local Craig Breen a fost nevoit să abandoneze.
Irlanda a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute a patra etapă a sezonului 2014 din cadrul Campionatului European de...
Luni, 31 Martie

ERC: Craig Breen a câştigat Raliul Greciei din ERC cu noul Peugeot 208 T16

Craig Breen a câştigat Raliul Greciei, a treia etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri, la debutul noului Peugeot 208 T16 într-o competiţie majoră. Alexandru Filip a ocupat locul 20 în clasamentul general, în timp ce Simone Tempestini a abandonat în ultima probă specială.
Raliul Greciei, care s-a "transferat" din Campionatul Mondial de Raliuri în Campionatul European de Raliuri începând din...
Vineri, 21 Februarie

ERC: Încă un român în Campionatul European de Raliuri: Alex Filip va concura în cinci etape

Alex Filip va reprezenta România în cinci etape ale Campionatului European de Raliuri alături de juniorul Florin Tincescu. El va renunţa însă la prezenţa în CNR, la fel ca şi ungurul David Botka.
Alex Filip, dublu câştigător la clasa două roţi motrice în Campionatul Naţional de Raliuri, a anunţat că renunţă la...
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru