Feedback

ERC

Luni, 10 Noiembrie

ERC: Sarrazin a câştigat Raliul Corsicii după abandonurile în serie ale piloţilor de top

Stephane Sarrazin, pilot în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru Toyota, a câştigat Raliul Corsicii, ultima etapă din Campionatul European de Raliuri, în care numeroşi piloţi de top au fost nevoiţi să abandoneze.
Sezonul 2014 al Campionatului European de Raliuri s-a încheiat la sfârşitul săptămânii trecute cu etapa programată... 1 comentariu
Miercuri, 05 Noiembrie

ERC: Lappi a câştigat titlul în ERC după ce rivalul său a suferit un accident la teste înaintea ultimei etape

Esapekka Lappi a cucerit matematic titlul în Campionatul European de Raliuri după ce unicul său rival în lupta pentru trofeu, Sepp Wiegand, şi-a distrus maşina într-un test efectuat înaintea ultimei etape.
Raliul Corsicii de la sfârşitul acestei săptămâni ar fi trebuit să decidă numele noului campion din Campionatul European de...
Luni, 27 Octombrie

ERC: Lappi a câştigat Raliul Valais şi este aproape de titlu

Esapekka Lappi a obţinut victoria în Raliul Valais şi este foarte aproape să câştige matematic titlul în Campionatul European de Raliuri.
Penultima etapă a sezonului din cadrul Campionatului European de Raliuri s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute...
Luni, 22 Septembrie

ERC: Sauditul Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului din ERC. Breen a abandonat

Pilotul saudit Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului, antepenultima etapă din Campionatul European de Raliuri, şi a fost urmat de Kajetan Kajetanowicz. Craig Breen, celălalt pilot de top care a participat la eveniment, a abandonat.
Cipru a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute ante-penultima etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri, care a...
Marti, 02 Septembrie

ERC: Vaclav Pech a câştigat Raliul Cehiei din ERC după abandonurile favoriţilor

Vaclav Pech a câştigat fără emoţii Raliul Zlin desfăşurat în Cehia în cadrul Campoionatului European de Raliuri, după ce favoriţii Kevin Abbring, Craig Breen şi Esapekka Lappi au abandonat în a cincea probă specială.
Piloţii de top din Campionatul European de Raliuri au avut parte de un weekend dezamăgitor în Raliul Zlin desfăşurat în Cehia... 1 comentariu
Vineri, 29 August

ERC: Tincescu vrea să câştige în Raliul Cehiei primele puncte în ERC

Florin Tincescu şi-a stabilit ca obiectiv pentru Raliul Cehiei să câştige primele puncte în Campionatul European de Raliuri. Coechipierul său de la Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, va rata prezenţa în Cehia din motive medicale.
1 comentariu
Luni, 21 Iulie

ERC: Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din ERC. Tempestini a încheiat pe 15

Pilotul de WRC Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din Campionatul European de Raliuri, în timp ce Marco Tempestini a încheiat pe locul 15.
Vineri, 18 Iulie

ERC: Napoca Rally Academy concurează cu două echipaje la Raliul Estoniei

Simone Tempestini şi Marco Tempestini vor reprezenta România în Raliul Estoniei, a şaptea etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri.
Luni, 23 Iunie

ERC: Freddy Loix a câştigat pentru a noua oară Raliul Ypres din ERC

Freddy Loix a obţinut victoria în Raliul Ypres din cadrul Campionatului European de Raliuri după ce a profitat de abandonul suferit de liderul Kevin Abbring.
Luni, 16 Iunie

ERC: Tincescu speră la un rezultat bun la debutul pe asfalt în ERC

Florin Tincescu este încrezător în obţinerea unui rezultat bun în Raliul Ypres din Belgia, a patra etapa din cadrul sezonului 2014 al Campionatului European de Raliuri la categoria juniori.
1 comentariu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru