Feedback

ERC

Luni, 22 Septembrie

ERC: Sauditul Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului din ERC. Breen a abandonat

Pilotul saudit Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului, antepenultima etapă din Campionatul European de Raliuri, şi a fost urmat de Kajetan Kajetanowicz. Craig Breen, celălalt pilot de top care a participat la eveniment, a abandonat.
Cipru a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute ante-penultima etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri, care a...
Marti, 02 Septembrie

ERC: Vaclav Pech a câştigat Raliul Cehiei din ERC după abandonurile favoriţilor

Vaclav Pech a câştigat fără emoţii Raliul Zlin desfăşurat în Cehia în cadrul Campoionatului European de Raliuri, după ce favoriţii Kevin Abbring, Craig Breen şi Esapekka Lappi au abandonat în a cincea probă specială.
Piloţii de top din Campionatul European de Raliuri au avut parte de un weekend dezamăgitor în Raliul Zlin desfăşurat în Cehia... 1 comentariu
Vineri, 29 August

ERC: Tincescu vrea să câştige în Raliul Cehiei primele puncte în ERC

Florin Tincescu şi-a stabilit ca obiectiv pentru Raliul Cehiei să câştige primele puncte în Campionatul European de Raliuri. Coechipierul său de la Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, va rata prezenţa în Cehia din motive medicale.
1 comentariu
Luni, 21 Iulie

ERC: Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din ERC. Tempestini a încheiat pe 15

Pilotul de WRC Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din Campionatul European de Raliuri, în timp ce Marco Tempestini a încheiat pe locul 15.
Vineri, 18 Iulie

ERC: Napoca Rally Academy concurează cu două echipaje la Raliul Estoniei

Simone Tempestini şi Marco Tempestini vor reprezenta România în Raliul Estoniei, a şaptea etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri.
Luni, 23 Iunie

ERC: Freddy Loix a câştigat pentru a noua oară Raliul Ypres din ERC

Freddy Loix a obţinut victoria în Raliul Ypres din cadrul Campionatului European de Raliuri după ce a profitat de abandonul suferit de liderul Kevin Abbring.
Luni, 16 Iunie

ERC: Tincescu speră la un rezultat bun la debutul pe asfalt în ERC

Florin Tincescu este încrezător în obţinerea unui rezultat bun în Raliul Ypres din Belgia, a patra etapa din cadrul sezonului 2014 al Campionatului European de Raliuri la categoria juniori.
1 comentariu
Joi, 29 Mai

ERC: Raliul Sibiului va avea loc în octombrie, dar nu va mai face parte din calendarul ERC

Raliul Sibiului nu va mai face parte din calendarul Campionatului European de Raliuri din acest an, însă va avea loc în luna octombrie ca un eveniment demonstrativ cu scopul de a reveni în competiţie în sezonul 2015.
Luni, 19 Mai

ERC: Bernardo Sousa a câştigat Raliul Insulelor Azore din cadrul ERC

Bernardo Sousa a obţinut dramatic victoria în Raliul Insulelor Azore în faţa lui Kevin Abbring, după ce liderul Craig Breen a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice.
Joi, 15 Mai

ERC: Florin Tincescu speră să obţină un rezultat bun în Raliul Insulelor Azore din ERC

Florin Tincescu va reprezenta România la clasa Junior a Raliului Insulelor Azore din cadrul Campionatului European de Raliuri. Patru probe speciale vor fi transmise în direct de Eurosport.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru