Bottas, aproape de semnarea prelungirii contractului cu Williams

de Daniel Popescu
Vineri, 29.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas este pe punctul de a-şi prelungi contractul cu Williams pentru sezonul 2015, potrivit presei internaţionale.

Contractul lui Valtteri Bottas cu Williams expiră la sfârşitul acestui an, însă echipa britanică are opţiune de prelungire a înţelegerii pentru încă un sezon.

După rezultatele pozitive înregistrate de finlandez în acest an, printre care se numără şi trei podiumuri consecutive, echipa britanică este determinată să activeze opţiunea de prelungire.

Între timp, Bottas este la rândul său interesat să continue pentru cel puţin încă un sezon alături de Williams, astfel că cel mai probabil următorul său contract va fi valabil doar pentru sezonul 2015.

Potrivit presei internaţionale, finlandezul a primit mai multe oferte pe termen lung de la alte echipe neprecizate, însă pilotul ar fi decis să rămână la Williams, în special datorită perspectivelor de a obţine performanţe mai bune în sezonul următor.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • mobius
    Unde sunt cei care spuneau fara incetare dar fara nici un argument ca Massa era in urma lui Alonso pentru ca era defavorizat de echipa. Daca teoria cu ordinele de echipa ar fi fost valabila in cazul sau, cine l-a impiedicat sa fie la un punct de coechipier (a se vedea alte cazuri) si la Ferrari si aici.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru