Bottas: "Spa şi Monza, cele mai bune oportunităţi pentru victorie"

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas consideră că Spa-Francorchamps şi Monza oferă cele mai bune oportunităţi pentru o victorie a celor de la Williams.

Esential 3 podiumuri consecutive a obtinut Valtteri Bottas (Austria, Marea Britanie si Germania)
5 este locul ocupat de Valtteri Bottas in clasamentul general
Williams priveşte cu încredere spre următoarele două curse din Formula 1, care vor avea loc în Belgia şi Italia. Circuitele de la Spa-Francorchamps şi Monza favorizează monoposturi precum cele ale britanicilor, cu motor Mercedes şi eficiente din punct de vedere aerodinamic.

Prin urmare, Valtteri Bottas condieră că are o oportunitate majoră să obţină o victorie, după ce şi-a trecut deja în cont trei podiumuri consecutive.

"Cred că în teorie Spa şi Monza ar trebui să fie foarte bune pentru noi, poate cele mai bune oportunităţi ale sezonului. Dar trebuie să avem ca obiectiv să fim puternici şi pe alte circuite, nu ne putem baza doar pe viteza de top bună şi pe faptul că ne vom descurca la Spa şi Monza", a declarat finlandezul.

În schimb, coechipierul său Felipe Massa consideră că Williams beneficiază de oportunităţi majore pe toate cele opt circuite care mai găzduiesc curse în acest final de campanie, nu doar în Belgia şi Italia.

"Cred că Monza, Spa, poate şi SUA şi Brazilia, dar şi ultima cursă din Abu Dhabi oferă câteva lunii drepte bune.

Cred că monopostul poate fi competitiv pe multe circuite, nu numai pe cele mai rapide. Poate că la Spa putem fi mai competitivi decât pe alte circuite, dar cred că trebuie să ne concentrăm şi cred că avem un monopost competitiv pe cele mai multe circuite", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru