Gutierrez este dorit de Sauber, dar negociază cu mai multe echipe pentru 2015

de Daniel Popescu
Luni, 18.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Esteban Gutierrez a dezvăluit că este dorit de Sauber şi în sezonul 2015, însă negociază cu mai multe echipe şi speră ca în cel mult două luni să ia o decizie finală.

Suntem în negocieri cu Sauber şi am deschis discuţiile cu alte echipe.

Esteban Gutierrez
Pilot Sauber
Sauber traversează unul dintre cele mai slabe sezoane din întreaga saistorie şi este una dintre cele numai două echipe care nu a obţinut puncte în acest an. Echipa este însă determinată să mizeze şi anul viitor pe Esteban Gutierrez, datorită aportului financiar al mexicanului prin intermediul sponsorului Telmex.

În schimb, Gutierrez a dezvăluit că, deşi a început negocierile cu elveţienii conform unui anunţ anterior, discută şi cu alte echipe în perspectiva unui nou contract.

"Suntem în negocieri cu Sauber şi am deschis discuţiile cu alte echipe. Suntem într-o perioadă de evaluare pentru a vedea în ce direcţie vrem să mergem. Trebuie să luăm o decizie în următoarele două luni şi acum analizăm toate posibilităţile pe care le avem. Cei de la Sauber sunt mulţumiţi de mine şi vor să continuăm", a declarat el.

Sauber caută deja posibile alternative pentru situaţia în care va trebui să renunţe la serviciile lui Gutierrez, iar una dintre soluţii este Felipe Nasr, unul dintre piloţii de top din GP2 care în prezent este pilotul de rezervă al celor de la Williams.

"Conversaţiile au început deja, iar managerii analizează situaţia.

Este dificil să ajung la Force India, dar cred că la Sauber este posibil. Nu aş accepta (n.r - Marussia sau Caterham). este ca şi cum aş concura în GP2. De fapt, ar fi mai bine să continui în GP2. Nu spun că vreau o echipă grozavă, dar una de la mijlocul plutonului care să mă pună în postura de a lupta pentru puncte ar fi fantastic. Cred că este posibil", a precizat el.

Via GMM

Comentarii (1)

  • banii lui Carlos Slim sunt la mare cautare ...

    daca Grosjean pleaca de la Lotus, Telmex mai baga cateva milioane in buzunarul lui Lopez ... poate cu PDVSA + TELMEX o sa aiba un buget cat de cat sa relanseze echipa
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru