Manor confirmă participarea în etapa de debut din Australia

de Daniel Popescu
Joi, 05.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Manor a dezvăluit că va concura în Marele Premiu al Australiei, întrucât monopostul este aproape finalizat şi va fi transportat la Melbourne după ce va trece testele de siguranţă.

Sunt foarte entuziasmat să anunţ că suntem pregătiţi din nou să mergem la curse.

Graeme Lowdon
Director sportiv Manor
Manor, echipa renăscută din cenuşa celor de la Marussia, a anunţat în această săptămână ca va participa la prima etapă a sezonului 2015 al Formulei 1, care se va desfăşura pe circuitul Albert Park din Melbourne.

Echipa este foarte aproape de finalizarea construcţiei monopostului pentru a putea fi transportat în Australia în timp util.

"Pe parcursul ultimelor şase luni au existat momente în care nu a fost clar dacă vom ajunge în acest punct. Sunt foarte entuziasmat să anunţ că suntem pregătiţi din nou să mergem la curse. Ultimele luni au fost un rollercoaster şi vreau să le mulţumesc în special fanilor", a declarat Graeme Lowdon, directorul sportiv al Manor.

Monopostul reprezintă o versiune actualizată la noul regulament a celui de anul trecut, urmând ca un monopost complet nou să fie realizat ulterior.

Pentru a putea concura în Australia, echipa trebuie doar să treacă de testele de siguranţă impuse de FIA.

Stephen Fitzpatrick, investitorul care a salvat echipa

Esential 30 de milioane de lire sterline a investit Stephen Fitzpatrick in salvarea echipei
Manor a anunţat că echipa a fost salvată de la închidere de către Stephen Fitzpatrick, CEO-ul şi fondatorul companiei de utilităţi Ovo Energy, care furnizează electricitate şi gaze naturale pentru proprietăţi private din Marea Britanie, iar Justin King, fostul CEO al lanţului de supermarketuri Sainsbury, va fi preşedintele interimar al echipei.

Manor a anunţat anterior semnarea unuoi contract cu Will Stevens, însă numele coechipierului său nu a fost încă anunţat.

Via Manor

Comentarii (1)

  • rommy f1
    echipă nouă,SUCCES şi rezultate bune.
    14 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru