Manor speră să concureze de la prima cursă şi anunţă semnarea unui contract cu Will Stevens

de Daniel Popescu
Miercuri, 25.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Manor, fosta echipă Marussia, a anunţat că intenţionează să concureze în sezonul 2015 încă de la prima cursă şi a semnat deja un contract cu Will Stevens ca primul pilot al teamului.

Monopostul cu care Manor va începe sezonul este acum într-o fază avansată de construcţie.

Manor
Comunicat de presa
Manor, care în ultimele sezoane a concurat în Formula 1 sub numele Marussia, a ieşit recent din procesul de insolvenţă şi a anunţat că lucrează intens la noul monopost.

Obiectivul echipei este să concureze încă de la etapa inaugurală programată în Australia în 15 martie, însă pentru acest lucru monopostul trebuie expediat la destinaţie în 6 martie.

"Monopostul cu care Manor va începe sezonul este acum într-o fază avansată de construcţie la actuala facilitate de pregătire a echipei din Dinnington (Marea Britanie), unde personalul lucrează non stop pentru expedierea aeriană programată pentru 6 martie", precizează echipa într-un comunicat de presă.

Este foarte entuziasmant să văd cum totul se leagă la Manor după eforturile incredibile depuse pentru salvarea echipei.

Will Stevens
Pilot Manor
În plus, Manor a anunţat semnarea unui contract cu Will Stevens, care va deveni astfel primul pilot al echipei pentru sezonul 2015 după ce a debutat în Formula 1 pentru Caterham la Marele Premiu din Abu Dhabi de la finalul campaniei de anul trecut.

"Este foarte entuziasmant să văd cum totul se leagă la Manor după eforturile incredibile depuse pentru salvarea echipei.

Mulţumirile mele merg către echipă pentru încrederea acordată în mine şi abia aştept să văd răsplata muncii când ne aliniem pe grila de start peste două săptămâni", a precizat britanicul.

Monopostul Manor este bazat pe maşina cu care Marussia a concurat în sezonul precedent, însă include schimbările necesare pentru a respecta regulamentul tehnic actual. Echipa va utiliza în continuare motoare Ferrari.

Via Manor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru