Presă: Gutierrez va fi confirmat vineri la Sauber

de Daniel Popescu
Joi, 19.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Esteban Gutierrez va fi confirmat vineri la Sauber pentru încă un sezon, potrivit presei germane. Rusul Sergey Sirotkin era considerat favorit pentru acest post.

Esential 2013 este sezonul in care a debutat Esteban Gutierrez in Formula 1
Sauber este pe punctul de a-şi definitiva linia de piloţi pentru sezonul 2014 al Formulei 1, potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia germană Bild.

Echipa elveţiană ar urma să anunţe vineri semnarea unui nou contract cu Esteban Gutierrez, la capătul mai multor runde de negocieri. Mexicanul nu a impresionat în sezonul său de debut în Formula 1, însă se bucură de sprijinul direct al companiei de telecomunicaţii Telmex.

Anterior, presa internaţională a vehiculat ca favorit pentru acest post este rusul Sergey Sirotkin, care nu are niciun fel de experienţă în Formula 1, dar care este fiul unuia dintre potenţialii investitori ai echipei.

În cazul în care contractul lui Gutierrez va fi confirmat, nu este cert dacă grupul de investitori din Rusia va sprijini echipa financiar. Una dintre variante este ca Sirotkin să ramaa pilot de rezervă şi să se pregătească pentru un debut în 2015.

Sauber a anunţat la jumătatea lunii decembrie semnarea unui contract cu Adrian Sutil de la Force India.

Via Adam Cooper

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru