Sauber speră să revină în puncte după update-urile din Belgia şi Singapore

de Daniel Popescu
Joi, 30.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Nasr şi Marcus Ericsson speră să readucă Sauber în puncte datorită îmbunatăţirilor la motor şi de natura aerodinamică pe care le va utiliza în a doua parte a sezonului.

Esential 8 este locul ocupat de Sauber in clasamentul constructorilor
22 de puncte a obtinut Sauber in sezonul 2015
14 puncte au fost obtinute in etapa inaugurala din Australia
Sauber ocupă locul opt în clasamentul constructorilor după ce a pierdut teren semnificativ în faţa rivalilor în ultimele curse, ca urmare a absenţei update-urilor.

Echipa urmează să primească îmbunatăţiri la motorul Ferrari începând cu Marele Premiu al Belgiei, în timp ce inginerii Sauber pregătesc un update aerodinamic pentru Singapore. Cu ajutorul acestora, Felipe Nasr speră să revină în puncte.

"Aştept cu nerăbdare să concurez cu monopostul cu update-uri. Întrucât nu am concurat încă cu el, nu putem prezice cu certitudine cum va fi. Obiectivul este să revenim în puncte. Am căzut mult în campionat şi cred că nu va fi uşor să urcăm.

Totuşi, sunt încrezător că update-urile ne vor pune într-o poziţie mai bună", a declarat brazilianul.

Acelaşi obiectiv este menţionat şi de coechipierul său Marcus Ericsson, care îşi doreşte o formă la fel de bună ca cea arătată în Marele Premiu al Australiei, când echipa a obţinut 14 dintre cele 22 de puncte de până acum.

"Este încurajator că avem update-uri pentru Spa-Francorchamps şi Singapore. Obiectivul nostru este să revenim la nivelul la care suntem capabili să luptăm pentru puncte. Dacă se va întâmpla asta trebuie să vedem cum merg lucrurile. Vom munci din greu pentru a extrage totul de la aceste update-uri", a explicat el.

Via F1Zone

Comentarii (1)

  • Pai stai putin, de ce nu au primit update-uri?
    Tot nu au bani?! Au deja 2 piloti care platesc bine de tot, chiar nu se gasesc fonduri sa se lucreze la ceva nou?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru