Kolles si Gascoyne parasesc Force India

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.11.2008
Colin Kolles Mike Gascoyne au parasit Force India intr-un amplu proces de restructurare din punct de vedere al managementului, Vijay Mallya urmand sa indeplineasca rolul de sef al echipei.

Seful de echipa Colin Kolles si directorul tehnic Mike Gascoyne nu vor mai avea atributii oficiale in cadrul echipei Force India, urmand ca patronul Vijay Mallya sa preia intregul control al team-ului.

Astfel, Mallya va indeplini rolul de sef al echipei, in timp ce Robert Fernley a fost numit director al team-ului.

Departamentul tehnic a fost la randul sau restructurat, Mark Smith fiind noul sef de design, iar James Key va indeplini functia de director tehnic. Cei doi vor lua asupra lor intreaga respeonsabilitate pentru desenarea viitoarelor masini.

Referindu-se la aceste schimbari majore, Mallya a precizat: "Force India este cel mai dificil proiect de pana acum si a devenit clar ca are nevoie de implicarea mea directa. Ne-am descurcat in acest sezon, insa avem nevoie de mai mult si asta inseamna o reorganizarea radicala a structurii managementului pentru a asigura o productivitate maxima".

"As vrea sa-i multumesc lui Colin Kolles pentru eforturile sale de a mentine in viata a echipa atat de mica si lui Mike Gascoyne pentru expertiza tehnica.

Luni, 10 noiembrie, voi anunta noua directie tehnica a echipei si numirea unui nou Chief Operating Officer care isi va asuma responsabilitatea pentru fabricile de la Silverstone si Brackley".

Se anticipeaza ca Force India va anunta un parteneriat tehnic cu Mercedes, dupa ce in cursul zilei de vineri a anuntat incetarea colaborarii cu Ferrari.

Comentarii (1)

  • Pt ADMIN
    Draga "Admin",sunt f interesat in a intra in posesia unei "Enciclopedii Formula 1",chiar dc nu am fost unul dintre fericitii castigatori ai ei,sunt interesat in a o cumpara... M-ai putea ajuta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru